Top 5 coafuri rapide pentru mame ocupate

coafuri rapide pentru mame ocupate

Găsirea timpului liber pentru a merge la un salon coafură poate fi cu adevărat o provocare atunci când ești mamă și trebuie să ai grijă de cel mic. Acest lucru solicită și mai mult timp când este vorba despre mai mulți copii, deci cu atât timpul va fi unul și mai prețios. Când vine vorba despre timp petrecut pentru a te relaxa sau a face lucruri pentru tine, deja începi să te gândești de două ori înainte: ”Oare să merg să fac o baie lungă de o oră sau să strâng repede ceva prin casă și apoi să petrec timp cu copilul?”. Desigur, de cele mai multe ori știi prea bine că baia ta relaxantă de o oră se transformă într-un duș rapid de 10 minute, iar apoi te vei ocupa de copii și de casă.

Cu toate acestea, trebuie să ai timp și de tine o dată la o perioadă de timp și să te bucuri de momente de relaxare. Tocmai din astfel de motive, specialiștii El Studio îți vin în ajutor cu câteva idei de cafuri rapide pentru mame ocupate pe care le pot face rapid în scurtul timp pe care îl au liber pentru ele. Dacă și tu te afli printre mamele ocupate, inspiră-te din propunerile ce urmează.

 

5 idei de coafuri pentru mame ocupate

 

Dacă probabil vei căuta ”coafuri păr scurt”, ”coafuri păr mediu” sau ”coafuri păr lung” pe Google o să găsești diverse imagini cu stiluri de a-ți aranja părul, însă destul de complexe și complicate. Indiferent de contextul pentru care vrei să îți aranjezi părul rapid, fie că este vorba despre o cină în familie, vizita unor prieteni sau pur si simplu vrei să îți coafezi ușor părul într-o anume zi, variantele următoare sunt potrivite:

 

  1. Topsy tail – Prinde o coadă cât mai aproape de ceafă, las-o lejeră, fă un spațiu deasupra elasticului de păr și trage întreaga coadă prin acea gaură.

 

  1. Coc – Tot ce ai nevoie este un elastic de păr. Lasă capul în jos și prinde tot părul într-o coadă cu mâna. Ulterior răsucește tot părul si fă un coc lejer. La final prinde elasticul peste coc bine pentru a nu se desprinde.

 

 

  1. Bucle fără placă: De fiecare dată când ieși din duș, împarte-ți părul în secțiuni mai mici. Răsuceste fiecare bucată de păr până se strânge aproape de scalp. Prinde un elastic mic deasupra, iar a doua zi când le vei desface vei avea bucle minunate!
  2. Coc Criss Cross – Lasă două secțiuni de păr în față iar la spate prinde un coc. Ia fiecare secțiune și du-o spre spate, apoi trece-o pe sub coc și prinde-i o agrafă. Fă același lucru și cu a doua secțiune de păr din față. Poți face același lucru și dacă părul este prin în coadă.

 

  1. Folosește accesorii – Ce zici de o bandă pentru păr sau o eșarfă? Aceste două accesorii pot fi cu adevărat utile mai ales atunci când ai părul scurt. Prinde-le în jurul capului în funcție de cum te avantajează de bucură-te de rezultat. Aceasta poate fi o varianta de coafură păr scurt – față rotundă.

 

 

Pe tine ce variantă te avantajează?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *