Tunsoare nereușită? Cum să salvezi situația până îți va crește părul

Tunsoare nereușită Cum să salvezi situația până îți va crește părul

I se poate întâmpla oricui să se aleagă cu o tunsoare nereușită, fie că ai ales un salon fără personal calificat, fie că ai încercat să te tunzi singură acasă. Dar te afli în fața faptului împlinit: ai părul tuns scurt, ai un breton care nu ți se potrivește sau o tunsoare dezechilibrată.

Ce poți face acum? Nu, soluția nu este să te ascunzi în casă până părul ajunge la o lungime decentă, ci să găsești soluții care te vor ajuta să ascunzi greșeala până o vei putea repara. Îți prezentăm mai jos câteva opțiuni pe care trebuie să le încerci chiar acum:

Fii creativă cu accesorii pentru păr

Dacă părul tău este tuns scurt și nu se aranjează așa cum ți-ai dori, e momentul să investești într-o gamă largă de accesorii de păr, de la bentițe, eșarfe, clipsuri și chiar pălării pentru cazuri extreme, când părul nu vrea deloc să coopereze. Bonus, vei fi protejată de razele nocive ale soarelui!

Un fost breton, care a trecut de linia ochilor, poate fi prins foarte ușor într-o parte sau chiar pe spate dacă vrei să obții un look elegant. Ferește-te de accesoriile foarte ornate, potrivite pentru copii și alege clame elegante, în culori neutre.

Schimbă-ți perspectiva și cere ajutorul unui hairstylist

O tunsoare nereușită nu este un capăt de lume, mai ales când ai mereu opțiunea de a apela la ajutorul unui hairstylist. La un salon coafură bucurești cu experiență vei găsi oameni calificați care îți vor da sfaturi utile pentru a ieși din situația dramatică în care te afli.

Deși ideea te va speria la început, soluția s-ar putea să fie să apelezi la un tuns scurt care va egala straturile inegale și îți va scoate trăsăturile frumoase în evidență. Nu este niciodată prea târziu să încerci un look nou!

Vizitează un specialist pentru extensii de păr

Uneori, dacă ai părul tuns prea scurt, cu prea multe scări, acesta poate părea lipsit de viață și fără volum. O soluție eficientă, care te va ajuta să arăți bine în orice poză, sunt extensiile de păr care te vor ajuta să ajungi la lungimea dorită.

Îți recomandăm să apelezi mereu la un specialist pentru extensii păr reușite deoarece doar acesta va ști să le aplice cu migală și să aleagă o lungime potrivită astfel încât să nu fie observate și toată lumea să creadă că este părul tău natural.

Împrietenește-te cu ondulatorul

Dacă textura naturală a părului tău scoate în evidență tunsoarea de care îți e rușine, o poți ascunde rapid cu un păr frumos ondulat. Dacă părul tău este plin de bucle, nu va mai fi așa evident că nu este tuns simetric sau că ai un breton nedorit.

Nu uita să folosești produse cu protecție termică înainte să aplici căldura ondulatorului și să folosești produse hidratante și pline de proteină pentru a încuraja creșterea părului. Mai poți lua vitamine și să îți faci masaj capilar pentru a stimula firele de păr.

O tunsoare nefericită te va afecta foarte mult pe moment, dar este important să nu te impacientezi și să fii conștientă că există soluții. Oricare din propunerile de mai sus, fie o nouă tunsoare, extensii sau accesorii de păr te va ajuta să ieși cu încredere din casă în fiecare zi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *