Top 6 sfaturi utile pentru extensii par

Utilizeaza cu incredere de extensii par ori de cate ori vrei sa ai te bucuri de o podoaba capilara bogata si frumoasa. De cele mai multe ori femeile asociaza frumusetea si sezualitatea cu un par lung si frumos. Pentru a avea gasi rapid o solutie tot ce ai de facut este sa apelezi la serviciile unui salon de infrumusetare si te poti bucura de un rezultat incredibil.

Cele mai bune sfaturi pentru extensii par

1. Nu iti pieptana parul atunci cand este ud

Daca ai parte de extensii par natural nu este recomandat sa iti periezi parul atunci cand acesta este ud. Daca faci acest lucru, extensiile pot avea de suferit. Incearca sa iti descurci parul atunci cand este semi-uscat cu ajutorul unei perii plate sau cu un pieptene cu dintii rari. Nu iti pieptana parul de la radacina deoarece vei risca sa smulgi extensiile. Incearca sa folosesti miscari cat mai line si cat mai delicate, astfel incat parul tau sa nu aiba de suferit.

2. Leaga-ti parul atunci cand dormi

Ca sa iti poti pastra extensiile intr-o stare perfecta o perioada cat mai mare de timp este recomandat sa iti legi parul cu o esarfa atunci cand dormi. In momentul in care dormi, parul se poate incurca foarte mult, iar din acest motiv este recomandat sa il legi.

3. Nu iti vopsi extensiile singura

Daca vrei sa ai parte de extensii par colorat cel mai bine este sa apelezi la un salon, precum El Studio style. Aici extensiile tale vor putea fi vopsite asa cum este recomandat. Daca incerci sa faci tu asta acasa vei risca sa le deteriorezi si sa le strici culoarea. Lasa vopsitul pe mana unor specialisti si nu vei regreta!

4. Nu pulveriza pe extensii de par produse pe baza de ulei

Atunci cand ai parte de extensii par trebuie sa acorzi o atentie amanuntita modului de ingrijre. Nu este recomandat sa folosesti produse pe baza de ulei atunci cand iti intretii extensiile. Uleiul poate afecta rezistenta lor si nu te vei mai putea bucura de ele o perioada lunga de timp.

5. Nu iti pune extensii daca ai parul scurt

Daca ai parul mai scurt de 8 cm nu vei putea avea parte de extensii par. Ca sa poata fi aplicate corect, parul tau trebuie sa fie mai lung.

6. Nu folosi extensii par daca ai probleme cu scalpul

Daca iti cade foarte mult par, nu te vei putea folosi de extensii cu cheratina. Chiar daca iti doresti foarte mult sa iti schimbi aspectul nu este recomandat sa apelezi la extensii. Incearca intai sa iti rezolvi problemele cu scalpul dupa care te poti bucura si de extensiile pe care le doresti.

El Studio style este salonul unde vei putea avea parte de extensii microring sau extensii keratina care se bucura de o calitate remarcabila. In mod sigur, rezultatul final va fi unul care sa iti ofere aspectul mult dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *