5 coafuri de seara pentru primavara anului 2021

5 coafuri de seara pentru primavara anului 2021

Ai un eveniment la care urmeaza sa participi in aceasta primavara sau o intalnire mai speciala? Nu ezita sa te rasfeti cu o coafura de seara eleganta care sa iti ofere incredere in tine si sa te ajute sa te bucuri de fiecare moment.

Daca nu stii exact ce coafuri de seara sa alegi pentru aceasta ocazie, nu te ingrijora. Iti venim in ajutor cu cinci idei in trend, potrivite pentru orice forma a fetei. Iata care sunt coafurile pe care trebuie sa le incerci:

1.    Coafura cu par impletit

Parul impletit nu se demodeaza niciodata, mai ales ca poate fi reinventat in diferite moduri creative precum: coada impletita, doar bretonul impletit si restul parului ondulat sau o coroana de par impletit.

Acest tip de coafura de seara este potrivit pentru orice tip de eveniment, de la o intalnire casual cu prietenii, un eveniment de dimensiuni mici cu familia si chiar o nunta la care tinuta trebuie sa fie black-tie.

2.    Coafura par cu aspect ud

Daca vrei sa atragi toate privirile celor din jur, trebuie sa alegi coafura par cu aspect ud. Moda este ciclica, iar ce era popular in anii 2000 a revenit in trend precum haine animal print, adidasi cu platforma si mai ales par aranjat astfel incat sa para ud.

Acest tip de coafuri de ocazie se fac cu ajutorul unui gel care ii dau parului aspectul de ud dar nu il incarca astfel incat acesta sa isi pastreze volumul. Mai apoi acesta va fi stilizat in modul cel mai potrivit pentru fata ta, dat pe spate, prins in coada ori aranjat intr-un coc.

3.    Coafura coc la baza capului

Atunci cand te gandesti la coafuri pentru ocazii speciale, sigur te gandesti la cocuri elegante de seara. Acestea sunt clasice, dar variate si sunt potrivite pentru orice varsta si orice textura sau culoare de par.

Poti alege un coc mai strans, facut pe parul drept sau daca iti place sa ai mai mult volum, onduleaza firele de par inainte de a-l strange intr-un coc pentru a obtine textura. Pentru coafuri de seara reusite, poti adauga si accesorii pentru un plus de stralucire precum clame cu pietricele sau flori.

4.    Coafura cu bucle

Printre cele mai populare coafuri elegante de seara se numara coafura cu bucle deoarece avantajeaza aproape orice persoana, indiferent de lungimea parului. Pot fi coafuri ocazie par mediu bucle, lung sau chiar scurt, onduleurile aranjate frumos sunt mereu elegante.

Ai de ales dintre mai multe tipuri de bucle dar cele foarte stranse nu arata bine decat pe persoanele care au parul natural cret, mai bine opteaza pentru onduleuri mai largi si chiar beach waves.

5.    Coafura cu funda

In 2021, pentru coafuri de seara sunt la moda accesoriile de par, de la coronite, clame si mai ales, funde. Ai doua optiuni: o funda mai mare, asezata la spate, cand parul este jumatate strans si jumatate liber, buclat sau mai multe fundite mici dispersate printr-un coc voluminos.

Este important sa asortezi culoarea fundei la tinuta sau chiar sa alegi o culoare contrastanta. Spre exemplu, daca porti o rochie rosie, poti folosi o funda tot rosie sau una alba cu sclipici deoarece este o nuanta neutra.

Poti incerca sa iti faci singura acasa aceste coafuri de seara, dar daca nu ai pregatirea necesara, nu o sa arate la fel de bine ca cele facute de hairstylisti cu experienta. Alege un salon coafura Bucuresti unde specialistii iti vor crea exact coafura dorita, asigurandu-se ca parul ramane stralucitor si sanatos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *