Top 5 probleme comune ale părului în sezonul rece

Aștepți tot anul să vină iarna. Să te bucuri de zăpadă, de aerul rece, însă când apare iți dai seama că efectele frigului nu-ți mai sunt pe plac, mai ales părului tău.

Vremea rece de afară combinată cu aerul cald și uscat din încăperi deteriorează vârfurile și le fură din strălucire. Te confrunți acum cu un păr care se electrizează ușor, care nu mai poate fi coafat la fel de ușor… dar nu iți face griji, când vine vorba despre îngrijirea părului, nimic nu este imposibil. Află în materialul de mai jos de la hairstilistii El Studio Style un top  5 cu cele mai comune probleme ale părului în acest sezon și cum le poți controla.

1 – Electrizare

Electrizarea părului reprezintă o problemă des întâlnită în această perioadă și se datorează vremii uscate. Lipsa umidității, deshidratează părul, îl face tern și electrizat.

Ce poți să faci? Hidratează din belșug. Și nu doar cu șampoane și balsamuri de hidratare, ci și cu uleiuri și serumuri leave-in. Acestea fac minuni pentru părul electrizat!

Iți recomandăm gama Discipline Kerastase șampon+mască sau conditioner, însoțit de tratamentul  Fluidissime Spray cu protecție termică pentru o îngrijire completă. Aceasta oferă netezire și strălucire parului  indisciplinat.

2 – Deteriorare

Scăderea nivelului de hidratare din aer poate afecta cuticulele. Acestea devin aspre, se despică, vor fi complet lipsite de hidratare. Părul ondulat va avea cel mai mult de suferit deoarece el este deja uscat.

Ce soluții ai? Pune deoparte placa de păr și foehnul, măcar pentru câteva săptămâni. Spală părul delicat și nu stresa scalpul. Folosește un șampon și un conditioner hidratant și lasă parul să se usuce în tihnă după ce ai scos surplusul de apă cu un prosop din bumbac. Ai să vezi că toți acești pași te vor ajuta să te bucuri de o podoabă capilară mai hidratată.

Te sfătuim să folosești în acest caz produsele din gama Resistance Kerastase – Șamponul Force Architecte, neapărat însoțit de masca din aceeași gamă. La acest ritual putem adăuga un beneficiu în plus, respectiv tratamentul Fusio Dose Vita-Ciment+Booster Reconstruction. La final recomandăm și serul din aceeași gamă – Ciment Thermique, un tratament inovator conceput special pentru părul deteriorat, cu protecție termică până la 180grade.

3 – Aspect mat

Daca ai părul de lungime medie sau lung, inevitabil o parte din acesta va fi expus zilnic la intemperiile de afară. Nu doar gerul, ci și puloverele pe gât sau fularele vor dauna firelor lăsate pe spate. Ai să vezi că în scurt timp acestea nu vor mai străluci și se vor rupe mai ușor.

Ce e de făcut? Evită să lași parul liber. Împletește-l sau fă-ți un coc lejer.

Cei ce se confruntă cu lipsa strălucirii părului ideal ar fi să folosească gama de îngrijire Elixir Ultime Kerastase formată  din cele 3 produse esențiale, respectiv: șampon+mască+ulei. Toate aceste produse folosite împreună oferă  hidratare, strălucire și protecție.

4 – Scalp uscat

La fel ca în cazul pielii, în sezonul rece și scalpul se usucă. Acest lucru este generat de aceeași lipsă de hidratare. Un scalp uscat poate reprezenta o problemă extrem de neplăcută, deoarece cauzează mâncărimi și mătreață, de care scapi ulterior destul de greu.

Ce poți face? Hidratează, hidratează, hidratează. În acest sezon nu va fi niciodată suficient. Așa că nu-ți face griji, totul este sub control.

Folosește din gama Kerastase – Bain Riche Dermo-Calm, un șampon hipoalergenic pentru scalp sensibil și  tratamentul intensiv împotriva iritatiilor și  mâncărimilor, cu fiolele special create pentru scalpul sensibil –   Specifique Cure Apaisante Anti-inconforts – Sensitive Scalp.

5 – Fire care se rup ușor

Iarna, din nefericire, părul se rupe mult mai ușor. Pe lângă temperaturile scăzute, nici vântul nu este benefic, tocmai de accea este imperios necesar să îi oferi extra îngrijire.

Cum? Asigură-te că nu trece nicio zi fară hidratare. Poartă cu tine un produs travel size și folosește-l oricând iți aduci aminte de el. Vei vedea că parul tău va fi mai strălucitor si mai sănătos.

În această situație iți recomandăm gama de produse Resistance Extentioniste – Kerastase, utilizând   atât șamponul cât și masca, iar la final poți adăuga crema Extentioniste Thermique ce contribuie la fortifierea  structurii fibrei capilare și ajută la stimularea creșterii unui par sănătos. Aceasta gamă întărește, sigilează lungimile și vârfurile părului și repară vizibil ruperea firelor.

Mai multe produse pentru îngrijirea părului găsești pe  www.shop.el-studio.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *