Top 4 tendinte in machiaj pentru anul 2023

Iubesti make-up-ul si nu ratezi nicio noua tendinta? Atunci ai ajuns in locul potrivit! El Studio vine in ajutorul tau cu cele mai importante trend-uri de machiaj pentru anul 2023. 

Citeste cu atentie intregul articol si afla cum anume poti sa te machiezi in 2023, pentru a-ti pune in evidenta cele mai frumoase trasaturi si pentru a te bucura de make-up-uri in voga. Impartaseste informatiile de aici cu cele mai bune prietene, pentru ca toate look-urile din acest an sa fie in pas cu moda.  

Tendinte in machiaj pentru anul 2023 

1.Blush roz

Blush-ul roz revine in forta in acest an! Speram ca iti place fardul de obraz, pentru ca in 2023 acesta este nelipsit din machiajele de zi sau de seara. Foloseste-l cu incredere, in mod pronuntat, pentru a obtine un look feminin si glamour.  

Poti incerca mai multe tonuri de blush roz, insa cel mai bine este sa te orientezi catre nuantele aprinse, care sa-ti puna in evidenta pometii printr-o singura miscare de pensula.  

2. Rimel colorat

In 2023 ti-ai propus sa participi la cat mai multe festivaluri? Atunci ai si mai multe motive pentru care sa alegi diferite variante de machiaj pentru anul 2023 cu rimel albastru, mov, verde sau in orice alta culoare indrazneata.  

La fel ca in cazul blush-ului roz, aceasta tendinta revine in 2023, dupa multi ani in care s-a purtat rimelul negru atat la evenimentele de zi, cat si la cele de seara. Astfel, pregateste-te sa-ti pui in evidenta ochii intr-un mod special cu ajutorul unui rimel cu o culoare aprinsa.  

3. Ruj inchis la culoare

Ia-ti la revedere de la rujul nude si indreapta-ti atentia catre o nuanta inchisa de visiniu sau de mov. O alta tendinta de machiaj pentru anul 2023 consta in purtarea unor tonuri inchise de ruj, care reusesc sa puna accentul pe aceasta zona a fetei, fara efort.  

In momentul in care porti un astfel de ruj, retine ca este important sa nu aplici foarte mult machiaj in zona ochilor. Cel mai bine este sa completezi make-up-ul cu un rimel de calitate.  

In cazul in care ai mai multe evenimente la care vrei sa participi in acest an, insa ai retineri in fololsirea unui astfel de ruj, programeaza-te intr-un salon de infrumusetare, pentru a te asigura de succesul rezultatului final. De exemplu, daca alegi El Studio, poti sa te bucuri atat de un make-up de vis, cat si de unghii impecabile, deoarece este, totodata, un salon de manichiura.  

4. Sprancene naturale

A trecut vremea in care se purtau sprancenele foarte conturate. In acest an trebuie sa renunti pe cat posibil la creionul de sprancene, fiindca naturaletea este cea mai apreciata. Astfel, incearca ca in 2023 sa aplici sprancenelor un machiaj minimalist, pentru a fi in pas cu ultimele trend-uri in materie de frumusete.  

In concluzie, ia in vedere toate aceste sugestii de machiaj pentru 2023, astfel incat sa primesti numeroase complimente si sa fii in centrul atentiei oriunde mergi. Un machiaj perfect ofera o stare excelenta de dispozitie, asa ca ai multe motive pentru care sa pui in aplicare tendintele acestui an. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *