Laminare gene si sprancene: Ce este si de ce ar trebui sa incerci aceasta metoda?

Un machiaj complet si bine realizat trebuie sa aiba grija atat de aspectul ochilor si al buzelor, cat si de cel al genelor si al sprancenelor. Astfel, pentru a obtine o privire patrunzatoare si un make-up de efect, genele trebuie ondulate cu ajutorul unui rimel de calitate, iar firele sprancenelor trebuie sa fie perfect asezate si usor creionate. 

In cazul in care incerci sa-ti faci genele si sprancenele in fiecare dimineata si simti ca pierzi prea mult timp cu infrumusetarea lor, a venit momentul sa te orientezi catre procesul de laminare.  

Afla mai multe despre tehnica de laminare gene si sprancene de la El Studio, un salon de cosmetica care isi doreste sa fie alaturi de femeile ce vor sa aiba cat mai multa grija de aspectul lor fizic. 

Laminare gene si sprancene – Ce este? 

Pe de o parte, laminarea genelor onduleaza semi-permanent firele de par, iar efectul obtinut rezista intre 6 si 8 saptamani. Spre deosebire de extensiile de gene, care se realizeaza cu ajutorul unor insertii false pe linia pleoapelor, aceasta procedura infrumuseteaza firele pe care le ai deja.  

Procedura este luata in considerare de tot mai multe femei, deoarece ofera mult confort si un aspect natural. Cu ajutorul acestei tehnici, nu mai trebuie utilizat zilnic rimelul, iar machiajul pentru birou poate fi gata in mult mai putin timp. 

Pe de alta parte, laminarea sprancenelor este o procedura non-invaziva care implica indreptarea si ridicarea firelor de par din zona sprancenelor. Este o tehnica de infrumusetare relativ noua, dar care merita incercata, deoarece reuseste sa sublinieze cele mai frumoase trasaturi ale fetei, prin conturarea sprancenelor. 

In cazul laminarii sprancenelor se utilizeaza o solutie chimica,  care face firele mai flexibile si permite mutarea eficienta a acestora in directia dorita.   

Daca te confrunti cu sprancene subtiri sau indisciplinate, laminarea sprancenelor este o solutie minunata, care poate fi luata in considerare oricand. Acest tip de tratament nu este nici dureros, nici costisitor, asa ca ai toate motivele pentru care sa suni la El Studio Lujerului, pentru a te programa.  

Motivele pentru care sa optezi pentru laminare gene si sprancene 

Exista cateva avantaje pentru care este bine sa iti indrepti atentia catre procesul de laminare gene si sprancene.  

Acestea sunt: 

  1. Confort – Este mult mai usor sa machiezi doar ochii si buzele, decat sa te ocupi de un machiaj complet. Procedura de laminare gene si sprancene te ajuta sa obtii un look superb in doar cateva minute. Astfel, poti ajunge la intalniri, birou si evenimente, fara stres si griji! 
  2. Aspect – Aspectul genelor si sprancenelor laminate este irezistibil! Procesul te ajuta sa obtii un efect natural de gene si sprancene perfect asezate.  
  3. Pret – Poate fi mult mai costisitor sa beneficiezi de micropigmentare, decat de  laminare gene si sprancene. Costul este unul accesibil tuturor femeilor.  

In concluzie, procesul de laminare gene si sprancene este adresat tuturor reprezentantelor sexului frumos care isi doresc sa arate impecabil in fiecare zi din viata lor, fara efort si stres. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *