TOP 4 idei de machiaj de Paste 2023

Pastele este o sarbatoare unica in an, in care te reintalnesti cu cei dragi, motiv pentru care este indicat sa pui cat mai mult accent pe look-urile pe care le adopti in aceasta perioada. 

Astfel, de Paste imbraca-te cat mai frumos, dar suficient de comod, si ai grija ca look-ul tau sa fie complet, printr-o coafura reusita si un machiaj perfect. Ca sa iti oferim o mana de ajutor in acest sens, ti-am pregatit o lista cu cateva idei de machiaj pentru Paste 2023, astfel incat sa stralucesti in aceste zile de sarbatoare.  

Cum sa te machiezi de Paste 2023? 

In cazul in care adori sa te machiezi si ai tehnica in acest sens, cu siguranta toate machiajele de mai jos sunt potrivite pentru abilitatile tale iscusite. Insa, daca consideri ca make-up-ul nu reprezinta punctul tau forte, programeaza-te la un salon de infrumusetare, astfel incat sa beneficiezi de rezultatul mult dorit. 

Iata cum sa te machiezi de Paste 2023: 

  • Simplu, cu ruj rosu 

Esti una dintre femeile care iubesc machiajele simple, dar de impact? Atunci curbeaza genele cu ajutorul unui rimel de calitate, contureaza sprancenele, adauga putin iluminator si foloseste un ruj rosu aprins, pentru a pune in evidenta buzele.  

Acesta este un make-up de Paste 2023 pe care il poti realiza in doar cateva minute. Astfel, reprezinta alegerea perfecta pentru momentele in care te grabesti sa ajungi la timp in vizita la cei apropiati. 

  • Natural, cu tonuri de maro 

Machiajele cu aspect natural sunt preferatele tale, insa de Paste 2023 iti doresti un make-up de sarbatoare? Atunci poti folosi cateva farduri maro in zona ochilor, pentru a contura cat mai subtil ochii, dar care sa te ajute, in acelasi timp, sa obtii un machiaj de efect. 

Pentru buze, foloseste un luciu transparent, astfel incat sa nu incarci machiajul. Poarta gloss-ul in geanta, pentru a reimprospata aspectul buzelor, ori de cate ori este nevoie, oriunde te afli. Un luciu este mult mai putin persistent decat un ruj mat, asa ca poate fi nevoie sa-l reaplici de mai multe ori pe zi, pentru a te bucura constant de un make-up impecabil.  

  • Smokey eyes 

Obisnuiesti sa mergi in club de Paste, pentru a petrece alaturi de cei mai apropiati prieteni? Atunci ai nevoie de un machiaj puternic, care sa te ajute sa te faci remarcata cu usurinta. In cazul in care esti singura, un smokey eyes te poate ajuta sa faci remarcata in orice loc.  

Astfel, alege o paleta de farduri din care sa folosesti tonuri de negru, maro inchis, albastru si mov. Dupa ce aplici toate nuantele pe pleoape, utilizeaza un tus negru lichid, pentru a intensifica privirea. Pentru zona buzelor, ai nevoie de un ruj maro si de un strat de gloss pe deasupra.  

  • Glitter 

Adori sa stralucesti si sa fii in centrul atentiei, cu fiecare ocazie? Atunci sarbatorile pascale pot reprezenta un moment oportun pentru a purta un glitter intens in zona pleoapelor. Poti alege orice culoare iti doresti, atata timp cat se potriveste cu imbracamintea.  

Atunci cand te hotarasti sa creezi un make-up cu glitter, cel mai bine este sa folosesti un balsam de buze transparent, pentru a lasa accentul sa cada asupra ochilor. 

In concluzie, daca iti doresti sa arati splendid de Paste 2023, ia in vedere aceste tipuri de machiaje, ideale pentru o astfel de sarbatoare. Adapteaza fiecare make-up in functie de preferinte, deoarece este necesar ca machiajul sa te reprezinte, pentru a te simti bine in pielea ta.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *