Top 3 cele mai cool tunsori pentru barbati din acest sezon

Barbatii moderni sunt preocupati constant de aspectul lor fizic, cu tot ce implica acest lucru, pornind de la vestimentatie pana la tipul tunsorii alese. Parul completeaza look-ul zilnic, de aceea frizurile preferate trebuie alese cu mare grija. 

Daca te intereseaza sa afli care sunt cele mai frumoase tunsori pentru barbati din acest sezon, citeste in continuare articolul. Afla de aici ce tipuri de tunsori poti incerca, pentru a fi in trend si pentru a arata excelent in fiecare zi. 

Care sunt cele mai purtate tunsori pentru barbati? 

Am pregatit pentru tine o lista cu top 3 tunsori din care poti alege varianta potrivita pentru tine. 

  • Fade 

O tunsoare scurta pe parti si cu calota mai lunga este ideala pentru barbatii care isi doresc un aspect tineresc si modern.  

Aceasta este potrivita pentru orice forma a fetei, mai ales ca exista mai multe variatii ale acestei tunsori, care pot fi adaptate in functie de anumite trasaturi fizice. De exemplu, daca ai fruntea lata si doresti sa o acoperi, poti lasa calota suficient de lunga, cat sa reduca din latimea fruntii.

Aceasta este cea mai aleasa tunsoare din acest sezon, datorita aspectului sau actual.

  • Clasic 
     

Tunsoare clasica pentru barbati este cea care se face cu ajutorul masinii de tuns, in care se mentine o lungime uniforma a parului pe toata suprafata capului. In cazul in care iti doresti un plus de personalitate, poti lasa cateva fire mai lungi in zona fruntii, astfel incat sa obtii un breton scurt. 

Este o frizura perfecta pentru barbatii care isi doresc un look simplu si  ingrijit, dar care nu au suficient timp liber la dispozitie pentru a-si aranja zi de zi podoaba capilara. Aceasta tunsoare se aranjeaza imediat, in doar cateva minute, cu ajutorul unui pieptene obisnuit.

Este o varianta care poate fi facuta usor acasa, insa pentru a te asigura de frumusetea rezultatului final, cel mai bine este sa mergi intr-o frizerie Bucuresti. Lasa-te pe mainile specialistilor din domeniu, pentru a te bucura de un look de nota 10. 

  • Scurt 

Atunci cand transpiri foarte mult, de exemplu,  si este necesar sa iti speli parul zilnic, pentru ca acesta sa arate mereu proaspat, cel mai bine este sa te tunzi foarte scurt pe toata suprafata capului.

In plus, o tunsoare de acest fel este ideala pentru barbatii care isi doresc look-uri impecabile in doar cateva minute. In cazul acestui model, trebuie doar sa te speli regulat pe cap, pentru a curata firele de par.

Cauta oferte tuns barbati si alege un salon pentru a beneficia de o astfel de tunsoare cool. El Studio poate fi alegerea potrivita pentru tine, mai ales daca iti doresti un serviciu rapid si de calitate.  

In concluzie, aceste tunsori scurte pentru barbati sunt perfecte pentru persoanele care cauta variante prin care sa isi ingrijeasca cat mai rapid, parul. Alege una dintre ideile de mai sus si adopta o atitudine increzatoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *