Tendințe machiaj Revelion 2019-2020

Petrecerea de Revelion este, fără doar și poate, evenimentul cel mai important al anului. Este ocazia perfectă pentru a pune în aplicare un machiaj nou sau o vestimentație nouă. Când vine vorba de machiaj, este important să urmăm tendințele, însă fără a uita că nu orice machiaj care se poartă este și machiajul potrivit ție.

În cele ce urmează vei afla care sunt tendințele pentru cel mai potrivit machiaj de Revelion 2019-2020.  Îți povestim despre tendințe, însă te ghidăm spre a alege machiajul de Revelion care ți se potrivește.

Ce se poartă în materie de machiaj pentru petrecerea dintre ani?

Dacă vrei să știi ce machiaj de Revelion se poartă, îți spunem că machiajul smokey eyes este încă în tendințe, fiind potrivit atât pentru un Revelion într-un cadru intim, cât și pentru o petrecere de Revelion între prieteni. Culorea de bază în machiajul smokey eyes este negru, însă aceasta poate fi combinată cu gri, mov sau maro.

Dacă eșți adepta machiajului clasic, simplu, într-o singură nuanță, trebuie să știi că îl poți transformă într-un machiaj special doar adăugând sclipici. Sau alegând fardurile de ochi în nuanțe de gri metalic.

Recomandarea El-Studio

Pentru un machiaj de Revelion inedit, alege produse de calitate, care să reziste și care să-ți asigure un machiaj strălucitor pe durata întregii petreceri. Dacă nu reușești să obții, singură, machiajul perfect, cere ajutorul specialiștilor. Spune-le ce-ți dorești și cere-le sfatul pentru ca, dorința ta și sfatul specialistului, laolaltă, să-ți asigure cel mai frumos machiaj de ocazie.

Ce-ți oferă saloanele de înfrumusețare El Studio?

Saloanele de înfrumusețare El Studio îți pun la dispoziție o echipă de profesioniști, pentru ca tu să te bucuri de un machiaj de seară potrivit ochilor tăi și în tendințe. Beneficiezi, de asemenea, de produse de machiaj profesionale, care îți vor oferi un machiaj rezistent și de calitate.

Găsim stilul de machiaj potrivit ție și îți oferim un machiaj de actualitate, ținând cont de culoarea pielii, a ochilor, a părului, dar și de compatibilitatea dintre culorile personale și cele ale vestimentației tale. Programează-te acum și obține machiajul de Revelion de care te vei îndrăgosti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *