Ten proaspat si sanatos cu uleiul booster Academie

Stim cu totii ca sezonul rece implica o ingrijire diferita a tenului fata de cea din sezonul cald, hidratare suplimentara si protectie impotriva frigului. Nu dispare nici necesitatea protectiei solare, mai ales in zilele insorite de iarna cand este si zapada sau cand ne ducem la ski.

Tenul are nevoie de hidratare indiferent de varsta sau de tipul de ten, de clima sau de sezon. Hidratarea este cea mai importanta parte a ingrijirii tenului, aceasta neinsemnand ca demachierea, exfolierea, produsele antirid sau protectia solara sunt putin importante. Stiti cat de vitala este apa pentru voi! Acum aplicati aceeasi logica si pentru tenul vostru. Ceea ce inseamna ca e obligatoriu ca dimineata, dupa curatarea tenului cu mijloace cat mai putin agresive sa aplicati o crema hidratanta. Pentru un plus de hidratare puteti aplica un ulei booster!

Uleiul booster de la Academie

  • Reface imediat pielea ce prezintă senzație de uscăciune
  • Reduce roșeața și inflamația pielii
  • Conține antioxidanți puternici pentru repararea și întărirea barierei naturale a pielii
  • Ideal pentru ten și decolteu, se poate aplica inclusiv în zona ochilor

Veti obține un ten luminos și sănătos cu ajutorul acizilor grași esențiali care repară pielea și va redau elasticitatea, în timp ce calmeaza iritația.

Temperaturile scazute, vantul si caldura din spatiile inchise sunt doar trei dintre motivele pentru care tenul tau are de suferit in timpul iernii. In aceste conditii, pielea devine uscata, iar in unele cazuri se exfoliaza atat de tare incat apar eczeme. In plus, anumite afectiuni ale pielii, cum ar fi psoriazisul, se pot dezvolta sau agrava in aceasta perioada!

Vestea buna vine de la El Studio si este ca poti face fata asprimii anotimpului rece urmand o rutina minima de ingrijire a pielii! Si acum prin achizitioneaza un ulei Booster Academie si primesti cadou o crema de fata Academie la 50 ml.

Oferta este valabila in perioada 01.02 – 01.04.2015, in toate saloanele pentru infrumusetare El Studio si pe El Studio Shop. Mai multe detalii in salon.

promo-feb-acad-2

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *