Specialiștii El Studio te învață cum să îți îngrijești părul înaintea unui eveniment important

Dacă ai un eveniment important în ziua următoare, dar nu ai timp să vizitezi un salon de frumusețe, acolo unde hairstyliști profesioniști îți pot răsfăța părul doar cu produse profesionale și îți pot oferi cele mai moderne coafuri, îngrijește-ți părul acasă. Iar specialiștii saloanelor de înfrumusețare El Studio te învață cum să îți îngrijești de una singură părul înaintea unui eveniment important.

Specialiștii El Studio te învață cum să îți îngrijești părul înaintea unui eveniment important

Spray pentru păr și măști naturale

Rezervă-ți, înainte de culcare, o jumătate de oră doar pentru tine și pregătește-ți propriul spray pentru păr: o parte ulei de măsline, trei părți apă. Pulverizează spray-ul pe toată suprafața părului și, apoi, odihnește-te liniștită. Dimineața, spală-ți părul cu șamponul preferat și vei vedea că, grație propriului spray, părul tău va fi strălucitor, mătăsos și mult mai ușor de aranjat.

Spray pentru păr și măști naturale - părul tău va fi strălucitor, mătăsos și mult mai ușor de aranjat

Pe viitor, răsfață-ți părul, de două ori pe săptămână, cu măști hidratante. De exemplu, poți opta pentru o mască din jojoba, avocado sau ulei de cocos. În ceea ce privește măștile pentru păr, fie poți vizita un salon de înfrumusețare, fie le poți realiza de una singură în intimitatea propriului cămin și cu ajutorul rețetelor de măști naturale pentru păr pe care ți le-am oferit de-a lungul timpului.

Manichiuri îndrăznețe și coafuri moderne

Un alt sfat pentru viitor: dacă nu ai timp să îți aranjezi părul într-o coafură simplă, nu intra în panică. Poți apela oricând la o variantă de urgență pentru astfel de momente. Prinde-ți părul și echilibrează fața cu cercei de mari dimensiuni. Completează ținuta cu același tip de accesorii – inel(e), colier și brățări de dimensiuni mari -, și nu uita de ochelarii de soare și o manichiură în culori îndrăznețe.

Dacă nu ai grijă de părul tău, degeaba visezi la cele mai moderne coafuri

Nu îți spăla părul zilnic, pentru că vei îndepărta uleiurile naturale esențiale pentru sănătatea părului tău. E de ajuns dacă îl speli de 2-3 ori pe săptămână. Ai grijă, însă, să acorzi atenția cuvenită părului ud. Evită să îl usuci cu prosopul, renunță și la clasicul turban și nu folosi placa de îndreptat părul cât acesta e încă ud. Dacă nu ai grijă de părul tău, degeaba visezi la cele mai moderne coafuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *