Sfaturile El Studio pentru un păr sănătos

healthy-hair-tips1

Dacă părul tău a avut de suferit în urma unui proces chimic sau prezintă deteriorări datorate unei schimbări extreme, există soluții naturale care îți pot revitaliza firul de păr. Recapătă strălucirea părului tău fără a-l supune altor produse care îl pot afecta și încărca. Soluțiile propuse de noi sunt benefice atât părului cât și sănătății și stilului de viață. Adoptă cu încredere următoarele sugestii:

Renunță la dușurile cu apă fierbinte

Apa fierbinte are un efect rapid asupra scalpului și firului de păr. Aceasta dezbracă părul de uleiurile sale naturale, lăsându-l deshidratat și predispus la rupere.

Integrează alimente benefice în dieta ta

Somonul și nucile sunt doar două dintre alimentele care aduc avantaje părului și pe care le poți integra în dieta ta. Somonul conține acizi grași care acționează asupra inflamațiilor și contribuie la recuperarea strălucirii părului. De asemenea, morcovul este un aliment bogați în vitamina A, contribuind la protecția părului deteriorat împotriva razelor soarelui și a uscăciunii.

Evită folosirea aparatelor de coafat pe bază de căldură

Folosirea aparatelor de coafat în exces pot provoca deteriorări majore podoabei capilare. Chiar și o singură intervenție evitată a acestor aparate este un plus pentru părul tău. Dacă temperatura și vremea vă permite, lăsați părul să se usuce natural. Pentru coafurile care necesită folosirea aparatelor de coafat, îți recomandăm să faci o vizită la salonul de înfrumusețare. Experții în domeniu știu cum să reducă efectele negative ale supunerii părului la căldură, și îți vor recomanda produse concepute special pentru protecția părului împotriva căldurii și a arderii.

Spală-ți părul de două-trei ori pe săptămână

Dacă părul este spălat zilnic, acesta se va îngrășa mult mai repede. Părul spălat o dată pe săptămână va fi lipsit de strălucire și volum. Așadar, în funcție de tipul de păr, trebuie găsit acel echilibru perfect. Saloanele de înfrumusețare El Studio îți recomandă spălarea părului de maxim 3 ori pe săptămână.

 Atenție la pieptănarea părului

Cea mai mare greșeală este pieptănarea părului de la rădăcină spre vârfuri. Acesta este unul dintre cele mai damaging obiceiuri și cresc șansele ruperii firului de păr. Corect, părul se piaptănă începând cu vârfurile. Abia după ce acestea sunt descurcate, puteți avansa spre rădăcină.

 

Te așteptăm la cel mai apropiat salon El Studio cu o echipă gata să îți propună cele mai bune soluții și produse pentru îngrijirea părului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *