Pielea ta merită tot ce e mai bun. Alege un tratament cosmetic profesional!

Cu siguranță ți-ai pus la un moment dat întrebarea de ce să alegi un produs sau un tratament cosmetic profesional, în schimbul unuia comercial. Cu atât mai mult cu cât ambele variante promit să facă minuni pentru piele. Fiecare persoană își dorește să găsească produsul potrivit pielii și nevoilor acesteia, dar într-o mulțime de oferte este destul de dificil să alegi acel produs care să se plieze exact nevoilor tenului tău. Dincolo de preț și promisiuni, ai nevoie de un sfat, de o recomandare din partea unei persoane calificate să facă asta. Cremele, serurile, măștile care se vând peste tot și sub diferite brenduri, toate promit să fie cel mai bun produs. Astfel că devii cu adevărat confuză în a alege doar acel produs de care ai nevoie și pe care îl cauți cu atâta insistență.

Apare astfel  întrebarea: În aceste condiții, ar putea oare ca un produs cosmetic din comerț să rezolve cu adevărat nevoile tenului tău, să te mulțumească pe deplin, mai ales când nu există o persoană calificată și pregătită să-ți recomande un regim de îngrijire a pielii personalizat după necesitățile tale?

Cu siguranță, ai deja răspunsul la întrebare și ești deja decisă să acționezi cum este mai bine în acest sens. Și totuși, de ce să alegi un tratament cosmetic în această perioadă? Îți spunem noi: în primul rând, pentru că în perioada 1 Septembrie – 30 Noiembrie la El Studio este activă o oferta specială – 25% reducere la tratamentele Academie: Absolute Pro Age, Puriate Optimală, Oxigenant Stimulant și Hidratare Optimală.

În plus, e momentul să recunoști că uneori îți dorești cu ardoare să ai parte de un răsfăț de frumusețe într-un centru de înfrumusețare, dar nu știi ce să alegi. Piața evoluează, iar propunerile sunt multe. Auzi de noi tratamente în salon, dar ai vrea să afli mai multe. Tocmai de aceea suntem aici să te ajutăm și să-ți răspundem unor întrebări cheie.

În afară de curățarea feței, de ce servicii mai poți beneficia într-un salon? De exemplu, pentru că tocmai s-a terminat vara, e posibil ca pielea să fi suferit în anumite privințe. „Vremea însorită din timpul verii poate că a lăsat câteva efecte negative asupra tenului. De aceea, pielea necesită o îngrijire suplimentară. Este extrem de important să adoptăm un ritual corect de îngrijire pe parcursul întregului an, nu doar pe timpul verii, și să nu ieșim niciodată din casă fără să aplicăm o cremă cu factor de protecție. El Studio recomandă o cremă cu un factor de protecție mediu din gama Dermacte.”, explică Elena Moțoc, cosmetician El Studio Style.

De ce e nevoie de un tratament profesionist și nu e sufieientă o cremă pe care să o folosim acasă? Din punctul de vedere al specialiștilor El Studio, tratamentele cosmetice, dar și îngrijirea de acasă sunt într-o strânsă legătură pentru a obține un ten de invidiat. Un tratament facial, pe lângă beneficiile aduse tenului, reprezintă un binemeritat moment de relaxare, o recompensă, dar și o ieșire din cotidian, pe care orice doamnă ar trebui să și-o poată permite cel puțin o dată pe lună. Un alt secret dezvăluit de către specialiștii El Studio este acela că 50% din succesul unui tratament facial se datorează mișcărilor de masaj efectuate de cosmeticiană, mișcări ce stimulează secreția de colagen, elastină, dar și de hormonii fericirii, ce grăbesc vindecarea pielii, crescând în același timp și imunitatea.

La ce vârstă e recomandat să începi un tratament la salon? Specialiștii El Studio recomandă începerea unei cure de tratament începând cu perioada adolescenței, deoarece mulți tineri se confruntă cu neplăcutele pustule, excesul de sebum și multe alte probleme specifice vârstei. „Pentru adolescentele cu vârsta cuprinse între 16-25 ani se poate începe cu tratamentul bazic, modelant, continuând până la tratamentul monodoză puritate optimală. Pentru doamnele cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani, specialiștii recomandă tratamentul cu colagen, iar peste 35 de ani sunt recomandate tratamentele anti-aging.”, aflăm de la Elena Moțoc, de la El Studio Style.

Care este ingredientul cheie care nu ar trebuie să lipsească din niciun tratament cosmetic? Experții El Studio afirmă că nu există un ingredient anume care nu ar trebui să lipsească din tratamentele cosmetice. Toți pașii sunt importanți: demachiere, tonifiere, peeling, mască, fiolă, cremă de față și cremă de ochi. „Avem totuși un ingredient secret: fiola aplicată în timpul tratamentului care trebuie aleasă cu mare grijă, deoarece există un ingredient cheie pentru fiecare tip de ten în parte.”, punctează Elena Moțoc.

Dacă ți-am stârnit interesul, te așteptăm să ne faci o vizită pentru a descoperi problemele tenului tău, și pentru a beneficia de tratamentul potrivit. www.el-studio.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *