Ombre hair, tendinta preferata a celebritatilor

Ombre hair este o tehnică de colorare a părului care a apărut acum 4 ani în SUA fiind foarte promovată prin intermendiul vedetelor şi care presupune o decolorare gradata voită a vârfurilor.

Probabil aţi observat pe stradă din ce în ce mai multe doamne şi fete cu vârfurile decolorate, iar uneori v-aţi uitat cu admiraţie, alteori v-aţi oripilat de nuanţele de roşu sau portocaliu sau mai rău, de o linie dreaptă care marchează perfect graniţa dintre cele două culori astfel încât dacă ai lua o foarfecă, ai şti exact de unde să tai ca să îndepărtezi ombre-ul. Ideea acestei tehnici era tocmai decolorarea treptată în degrade şi nu brusc, însă de multe ori nu s-a înţeles.

Pentru a obţine un ombre hair aşa cum îţi doreşti trebuie să ţii cont de câteva aspecte: tunsoarea pe care o ai şi pe care o vei avea după vopsire, culoarea părului şi dacă este sau nu natural, texura şi lungimea părului şi produsele pe care le vei folosi.

De aceea, dacă îți dorești un nou look, vino în saloanele El Studio Style și colorează-ți părul în funcție de preferințele și personalitatea ta.

Te așteptăm cu brațele deschise! Serviciul a fost realizat în Salonul El Studio Style Moșilor. Preț total 181 de lei. ]

khloe ombre-hair sarah-jessica-parker-ombre-hair-775x1024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *