Hairstyle de toamna de la expertii El Studio Style

Cum sa te tunzi si sa te vopsesti in noul sezon?

Expertii de la El Studio Style ne spun totul despre tendintele in hairstyle in aceasta toamna.

Vara a trecut si, odata cu ea, si explozia de culori intense din parul tau. Asa ca, ar cam fi timpul sa-ti programezi o vizita la un salon de infrumusetare si sa iti adaptezi look-ul la sezonul de toamna. Daca mai luam in calcul si faptul ca a inceput si scoala, ar fi recomandat sa te orientezi spre o tunsoare practica si cuminte, dar si spre o nuanta de vopsea mai calda (in cazul in care obisnuiesti sa te vopsesti).

Inainte de a-ti face schimbarea de look, hair-stylisttii de la Saloanele El Studio Style te sfatuiesc sa tii cont de trasaturile fetei tale:  “Nu e bine sa ne ghidam doar dupa ce zice moda sau trendurile, ci sa ne ghidam dupa ce ne sta bine noua ca fizionomie si trasaturi”.

La capitolul culori, ei te sfatuieste sa revii la o culoare mai calda. Ca in fiecare toamna, reapar culorile mai calde – aramiu, ruginiu, marouri, ciocolata amaruie.

Recomandarea El Studio Style: Parul lung cu bucle. Toamna asta se poarta feminitatea, asa ca parul lung, lasat sa cada pe spate este o alegere excelenta.

Best-Hairstyles-for-Girls-2015-2016-10 Curly-Hairstyles-For-Long-Hair how-to-do-long-hair-curly-hairstyles-55528148

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *