Motivele pentru care sa optezi pentru decolorarea parului la salon

In cazul in care iti doresti o schimbare de look, poti sa te gandesti la modificarea nuantei parului. Daca esti bruneta sau satena si iti doresti un par blond deschis, o varianta ar fi sa folosesti decolorant pentru par.

Este foarte important ca in momentul in care te decizi sa faci acest lucru, sa apelezi la ajutorul profesionistilor din domeniu. Doar in felul acesta te poti asigura ca rezultatul final este cel dorit.  

Decolorarea parului la salon – Avantaje 

Foarte multe femei sunt tentate sa isi decoloreze parul acasa, pe cont propriu, insa aceasta decizie nu este una inteleapta. Procesul de decolorare a parului este unul destul de agresiv, motiv pentru care acesta trebuie sa fie facut cu foarte multa grija. In cazul in care nu-i acorzi atentia necesara, exista sanse ridicate sa te confrunti cu efecte negative, precum arderea sau caderea parului. 

Daca te afli pentru prima data in postura de a-ti decolora parul este foarte important sa mergi intr-un salon coafura Bucuresti, pentru a beneficia de cunostintele si tehnicile expertilor. Chiar daca decolorarea parului acasa este o varianta ieftina si la indemana, cel mai bine este sa nu faci compromisuri in acest sens, mai ales daca iti doresti o podoaba capilara de invidiat.

Motivele pentru care este recomandat sa decolorezi parul la salon sunt urmatoarele: 

  • Pentru a fi folosita cantitatea necesara de decolorant 

Daca te decolorezi acasa este foarte posibil sa pui mai mult decolorant de par decat este necesar, lucru care poate afecta firul de par pe termen lung. 

Astfel, este ideal sa iei legatura cu un profesionist in domeniu care sa cunoasca cantitatea exacta de decolorant de care podoaba capilara are nevoie, pentru a putea fi obtinuta o nuanta placuta de blond.  

  • Pentru a obtine rezultatele dorite 

Acasa exista foarte mari sanse sa nu obtii rezultatul final mult visat. Foarte multe femei care se decoloreaza pe cont propriu si obtin o nuanta de portocaliu, de care sunt nemultumite.  

La salon, nu se poate intampla acest lucru, deoarece expertii in decolorarea parului stiu exact ce trebuie sa faca, astfel incat sa te bucuri de blondul mult dorit. 

  • Pentru a beneficia de cele mai bune tratamente de par 

Procesul de decolorare este unul destul de agresiv, motiv pentru care parul are nevoie de ingrijiri speciale, pentru a-si mentine stralucirea si frumusetea.  

Intr-un salon de coafura poti beneficia de cele mai bune tratamente de par, care sa hraneasca parul in profunzime. Toate produsele utilizate in saloanele de infrumusetare sunt profesionale si nu se gasesc oriunde.  

Prin urmare, in momentul in care decolorezi parul acasa, folosesti masti si creme din comert, care nu sunt premium.  

Prin urmare, daca iti doresti mult sa devii blonda, nu incerca sa te decolorezi pe cont propriu, fiindca exista foarte multe sanse de esec. Cel mai bine este sa apelezi la ajutorul profesionistilor de la El Studio, pentru a te mandri cu noua ta culoare.  

In ciuda faptului ca decolorarea parului acasa este mult mai ieftina, in cazul unei astfel de transformari radicale, trebuie sa pui calitatea pe primul loc, nu pretul. Acasa este foarte posibil sa obtii un rezultat nedorit, iar repararea parului poate costa chiar mai mult decat un simplu proces de vopsire la salon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *