Îngrijește-ți tenul cu tratamente faciale la El Studio!

Atenția pe care o dăm tenului nostru se poate regăsi în numărul considerabil de produse cosmetice aflate pe piață. De la creme hidratante și până la formule anti-îmbătrânire, industria produselor de înfrumusețare continuă să ne ofere din ce în ce mai multe soluții pentru problemele legate de ten. Diversitatea, însă, ne poate pune în dificultate atunci când suntem puși față în față cu alegerea celei mai bune variante pentru sănătatea feței noastre. Astfel de decizie este dificilă și se bazează atât pe nevoile individuale, cât și pe atenția la anumite aspecte care nu pot fi ignorate: alergii, iritații sau intoleranță la anumite substanțe chimice sau naturale. Reputația saloanelor de înfrumusețare El Studio se datorează atât calității serviciilor oferite, cât și alegerii de a utiliza unele dintre cele mai bune produse de înfrumusețare de pe piață. Tocmai de aceea, magazinul nostru online îți pune la dispoziție o gamă atent selecționată de produse pentru îngrijirea tenului. Cu El Studio, ai cele mai bune variante într-un singur loc! Accesează cateogoria „Îngrijire ten” și găsește produsul potrivit tenului tău. Iată câteva recomandări El Studio:

 

1. ACADEMIE Dermonyl – Cremă hrănitoare și revitalizantă

 

_vyr_846crema-academie-dermonyl-AC0407

 

Dacă și tu te confrunți cu un ten uscat, tratamentul specific Dermonyl de la ACADEMIE este soluția perfectă. Aceasta are la bază o formulă inovativă ce scoate rezultatele în evidență încă de la prima utilizare. Crema restabilește echilibrul natural de hidratare al pielii și îl tonifiază în profunzime.

 

2. REPECHAGE Demachiant Biolight Brightening

 

 

_vyr_225PBRRR92-BIOLIGHT-BRIGHTENING-CLEANSER

 

Demachiantul REPECHAGE este produsul magic care redă luminozitatea și strălucirea tenului. Acesta este conceput pentru a îndepărta impuritățile care întunecă tenul. Combinația de ingrediente utilizate în formula demachiantului reprezintă un beneficiu dovedit clinic pentru orice tip de ten.

 

3. GIGI Bioplasma CC Cremă Corectoare

 

_vyr_47024042-Bioplasma-CC-Cream

 

Crema corectoare de la GIGI este un produs al seriei Bioplasma, ce conține extracte naturale de origine vegetală. Rolul acestui produs este de a consolida sistemul imunitar și proteja pielea de factorii externi. În plus, crema acționează drept corector pentru semnele de îmbătrânire a pielii.

Apelează la sfaturile El Studio pentru tratarea tenului tău! Te așteptăm în cel mai apropiat salon de înfrumusețare El Studio, gata să îți oferim consultanța de care ai nevoie și tratamente faciale de primă clasă. Accesează magazinul nostru online pentru produse cu o eficiență dovedită și oferte promoționale avantajoase.

Un comentariu la „Îngrijește-ți tenul cu tratamente faciale la El Studio!

  1. Daca ati trecut prin ce am trecut si eu, cu probleme cu tenul, sau sa nu puteti decide ce produse ar fi ideale pentru tenul tau, va recomand un salon profesional de infrumusetare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *