Fă-ți o manichiură cu ojă O.P.I la El Studio!

Opi-Logo-with-nail-polish

 

Dacă nu ați încercat încă oja de la O.P.I, a venit momentul să ne faceți o vizită în cel mai apropiat salon El Studio! Grupul nostru de saloane de înfrumusețare a adoptat oja O.P.I datorită avantajelor aduse de formula din spatele acestora. Clientele El Studio apelează la O.P.I pentru o manichiură rezitentă, cu o textură puternică ce se remarcă drept o alternativă pentru manichiura cu gel. Având în vedere cererea constantă de produse de înfrumusețare care să depășească eficiența celor deja existente, iată câteva motive pentru care O.P.I rămâne, în continuare, printre cele mai iubite lacuri de unghii de pe piață:

Oja O.P.I nu este toxică.

Dacă există un subiect ce va ridica mereu semne de întrebare atât în ​​rândul utilizatorilor, cât și în rândul producătorilor, acesta este cu siguranță redat de utilizarea toxinelor în compoziția ojei. Diferite regiuni și țări diferă în ceea ce privește clasificarea toxinelor în produsele de frumusețe, creând, astfel, confuzii cu privire la ce să se uite în momentul cumpărării. Cu toate acestea, există trei substanțe toxice principale, cunoscute sub numele de „Toxic-trio”, găsite în diferite lacuri de unghii. Produsele O.P.I sunt testate și se dovedesc a fi libere de aceste trei substanțe chimice, creând astfel încredere în rândul clienților El Studio.

Lacurile de unghii de la O.P.I vin în culori și tematici diverse.

Pe lângă numărul impresionant de culori și nuanțe disponibile, O.P.I  are, de asemenea, tematici, texturi și finisaje diverse. Acest lucru vă permite să rupeți monotonia și să adoptați un design diferit, în funcție de fiecare ocazie. Cei mai mulți producători de lacuri de unghii nu reușesc să creeze o temă care să se potrivească diferitelor stări de spirit și ocazii în discuție. O.P.I oferă produse care sunt numite și gândite în funcție de impresia pe care o lasă din punct de vedere estetic.

 

Produsele O.P.I sunt disponibile atât în saloanele El Studio, cât și în magazinul nostru online!

Te așteptăm în cel mai apropiat salon El Studio cu servicii premium, realizate cu ajutorul unei echipe atent selecționate!

Un comentariu la „Fă-ți o manichiură cu ojă O.P.I la El Studio!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *