În luna Decembrie, bucură-te de promoțiile salonului de înfrumusețare El Studio

Luna Decembrie este luna cadourilor. Astfel că, salonul de înfrumusețare El Studio te așteaptă cu cele mai mari promoții, pentru ca tu să-ți oferi un cadou minunat.

Serviciile El Studio – salon de frumusețe București

El Studio îți propune pachete complete pentru îngrijirea ta de zi cu zi și îți pune la dispoziție o echipă de profesioniști în îngrijirea părului, îngrijirea tenului, manichiură / pedichiură, coafor, frizerie, cosmetică, masaj de relaxare și anticelulitic, epilare definitivă IPL. Tot ce ai nevoie pentru o îngrijire ca la carte.

Produsele profesionale fac parte din rutina noastră. De aceea, serviciile de înfrumusețare propuse de echipa El Studio au la bază folosirea unor produse de îngrijire spectaculoase.

Avem răspuns la toate nevoile tale și, în luna cadourilor, te așteptăm cu promoții la întreaga gamă de servicii. Iată detalii despre promoțiile El Studio de care să te bucuri întreaga luna Decembrie:

Salonul de frumusețe El Studio Dristor te așteaptă cu pachete speciale. Vezi mai jos detalii despre ofertele El Studio Dristor

Specialiștii El Studio îți sunt alături pentru petrecerea de Revelion

Fie că-ți dorești o manichiură de sărbătoare, o tunsoare în tendințe sau o schimbare totală de look, specialiștii El Studio îți oferă serviciile de care ai nevoie. Programează-te acum și bucură-te de recomandările unor adevărați profesioniști.

Coafor

Pentru toate dorințele tale există El Studio: împletituri, bucle, coafuri elegante sau simple, schimbări de look, tunsori și culori în tendințe, coafuri pentru evenimente deosebite. Obține cel mai frumos look cu ajutorul specialiștilor El Studio!

Cosmetică

Secțiunea de cosmetică a saloanelor El Studio este un loc în care orice femeie se simte pe deplin apreciată. Este un loc în care vii dacă vrei să te relaxezi, să fii răsfățată, să arăți mai bine și să socializezi.

Frizerie

Tunsoarea, styling-ul și nuanțarea sunt cele trei coordonate care compun look-ul bărbatului modern, aflat în căutarea unui stil perfect, îngrijit și ușor de întreținut. Eleganța si increderea definesc stilul masculin la El Studio.

Manichiură / Pedichiură

Unghiile tale vor străluci, iar tu te vei bucură de cele mai frumoase unghii pentru petrecerea de Revelion. Pentru unghii lungi sau scurte, french sau colorate în combinaţii îndrăzneţe, vino la salonul de manichiură şi pedichiură El Studio şi alege ce ţi se potriveşte.

Epilare definitivă IPL

El Studio este locul unde vei beneficia de cea mai sigură și eficientă metodă de epilare definitivă IPL. Bucură-te acum de cea mai performanță tehnologie în salonul tău preferat și uită de durerea unui epilat obișnuit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *