Idei de machiaj de seara cu sclipici pentru Revelion 2022

In noaptea de Revelion este indicat sa stralucesti si sa ai o stare excelenta de spirit, pentru a pasi in noul an cu voie buna, optimism si pregatita pentru un nou inceput promitator. De aceea, ai nevoie de un machiaj care sa iti puna in lumina cele mai frumoase trasaturi si care sa te ajute sa te simti extraordinar in noaptea dintre ani. 

Daca iti doresti un machiaj de seara cu sclipici, insa nu ai idee cum anume sa il faci, citeste randurile de mai jos, fiindca venim in ajutorul tau cu cateva sugestii, numai bune de pus in practica! 

Machiaj de seara cu sclipici, pentru un look irezistibil 

  • Eyeliner  

Vrei o privire patrunzatoare, cu ajutorul careia sa cuceresti inimile tuturor barbatilor din club? Atunci ai nevoie de un eyeliner cu sclipici, care sa-ti intensifice privirea intr-un mod special. Poti sa te orientezi fie spre nuanta clasica, de negru, fie poti sa alegi un model auriu sau argintiu, astfel incat sa obtii un machiaj nonconformist, dar frumos.  

In cazul in care iti surade aceasta idee, insa nu stii cum anume sa folosesti acest produs, poti sa te programezi intr-un salon de infrumusetare, unde sa te lasi pe mainile specialistilor. In acest fel, obtii look-ul de petrecere mult dorit, intr-un mod foarte simplu si rapid.  

Partea buna este ca daca alegi salonul El Studio, poti sa te bucuri si de epilare definitiva cu laser, astfel incat sa nu te mai stresezi cu indepartarea parului nedorit in ultima zi din an. Cu alte cuvinte, ai numeroase motive pentru care sa suni si sa te programezi din timp! 

  • Fard 

Adori sa te joci cu fardurile, astfel incat sa creezi umbre interesante in zona ochilor si sa obtii machiaje de impact? Atunci, daca te descurci foarte bine cu aplicarea fardurilor de pleoape, cel mai bine este ca de Revelion sa utilizezi o varianta cu particule mari de sclipici.  

Alege culoarea fardului in functie de nuanta rochiei. De exemplu, daca ai o rochie mov cu negru, poti sa combini intr-un mod delicat doua farduri asortate cu articolul vestimentar.  

  • Glitter 

Iti doresti nespus ca ochii sa fie cei care sa te ajute sa te remarci la petrecerea de Revelion? Poti sa iei in considerare un glitter intens, astfel incat sa te bucuri de un machiaj de seara cu sclipici, cu ajutorul caruia sa fii in centrul atentiei. 

Alege o varianta in tonuri de negru, astfel incat sa creezi un smokey eyes perfect. 

  • Rimel 

In cazul in care obisnuiesti sa folosesti doar rimel, pentru a evidentia zona ochilor, poti sa achizitionezi un model cu sclipici, pe care sa-l utilizezi in noaptea dintre ani. Cu ajutorul acestuia poti obtine un machiaj natural, simplu si usor de realizat, dar de efect.  

In continuarea machiajului mai poti folosi un ruj rosu, astfel incat sa pui accent pe zona buzelor.  

Asadar, este destul de simplu sa concepi un machiaj de seara cu sclipici care sa te ajute sa stralucesti in aceasta noaptea speciala. Alege una dintre ideile de mai sus, care consideri ca ti se potriveste perfect.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *