Cum sa iti pregatesti tenul pentru sarbatorile de iarna


 Pe masura ce sarbatorile de iarna se apropie, oamenii devin din ce in ce mai ocupati. Insa, pe langa fuga pentru cadouri si decorarea casei, este esential sa-ti faci timp si pentru ingrijirea pielii. 

Daca iti doresti o piele frumoasa si stralucitoare pentru sezonul sarbatorilor de iarna, este esential sa iti setezi o rutina de ingrijire, pe care sa o respecti. Afla de mai jos care sunt cele mai bune creme si lotiuni pe care este bine sa le folosesti in aceasta perioada a anului, astfel incat sa ai parte de un ten impecabil.  

Sarbatori de iarna perfecte – Pasi pentru un ten luminos si curat 

1.Crema hidratanta

Iarna, pielea are nevoie de hidratare mai mult ca niciodata. Din cauza gerului, tenul poate avea destul de mult de suferit, asa ca este nevoie sa o hidratezi corespunzator cu ajutorul unei creme de calitate.  

Astfel, cel mai bine este sa utilizezi crema hidratanta de mai multe ori pe zi, nu doar pe timp de noapte. Astfel, poarta in geanta o crema pe care sa o folosesti la birou, in baie la mall si oriunde mergi, astfel incat sa beneficiezi pe deplin de efectele sale incantatoare. 

Oamenii care locuiesc in zone mai reci trebuie sa foloseasca mai des creme hidratante, fata de cei care traiesc in zone temperate din punct de vedere climatic. 

2. Crema de protectie solara

Multi oameni folosesc crema de protectie solara doar pe timpul verii, insa acest lucru este gresit.  

SPF-ul trebuie utilizat pe tot parcursul anului, pentru a te feri atat de arsurile solare, cat si de petele pigmentare si alte efecte nocive ale razelor solare. De exemplu, arsurile solare ale celor ce schiaza pot fi aproape la fel de grave ca cele din urma epunerii unei zile intregi petrecute la plaja. 

De aceea, ca sa te asiguri ca iti ingrijesti corespunzator pielea inainte de sarbatorile de iarna, cel mai bine este sa achizitionezi un SPF cu grad de protectie ridicat, astfel incat sa ai cat mai multa grija de tenul tau.  

3.Mezoterapie

Iti doresti sa intampini  sarbatorile de iarna din acest an cu un ten vizibil intinerit? Atunci ia in considerare tratamentul numit mezoterapie.  

Pe langa faptul ca mezoterapie prin microneedling intinereste aspectul fetei, acest tratament mai are multe alte avantaje. Printre cele mai importante efecte se numara: hidratare intensa a pielii, luminozitate sporita si eliminarea petelor cauzate de acnee.  

Poti beneficia de mezoterapie intr-un salon de cosmetica El Studio, unde expertii vin in intampinarea ta cu multa voie buna si numeroase cunostinte in domeniul infrumusetarii. 

In concluzie, este bine sa iei in considerare sfaturile de ingrijire ale pielii de mai sus, pentru a avea o piele cat mai frumoasa si luminoasa in cadrul cinei din Ajun si in seara Revelionului. Cu siguranta iti doresti ca machiajul sa se aseze cat mai frumos pe fata, asa ca este necesar sa-ti cureti si tratezi pielea in mod potrivit in aceasta perioada a anului si nu numai. 

Pe langa piele, pune accent si pe aspectul unghiilor. Alege o manichiura speciala, de sezon, cu care sa te faci remarcata. Alege un salon de manichiura, precum El Studio, astfel incat sa ai parte de rezultatele dorite.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *