Cum să Oferim Părului un Volum Irezistibil

Deshidratarea, expunerea la soare sau la temperaturi scăzute și numeroși alți factori de mediu afectează dramatic aspectul părului tău, mai ales dacă te confrunți cu un fir subțire și fin. Oricare ar fi motivul pierderii volumului, există întotdeauna remedii pentru a lupta împotriva acesteia și a reda părului aspectul sănătos. Așadar, iată câteva sfaturi simple pe care le poți urma pentru a conferi părului tău un volum irezistibil și de durată.

Usucă-ți Părul după Fiecare Spălare

par cu volum

Atunci când nu ne uscăm părul în totalitate după spălare, șuvițele umede aplatizează părul și împiedică apariția volumului. Totuși, deși multe persoane consideră că aerul foarte cald este eficient în redarea volumului, este recomandat să dăm foehnul la volum mediu, pentru a evita aspectul de păr ”ars” și aspru.

Uscarea cu o perie rotundă te va ajuta în redarea volumului în cazul unui păr lung și drept. Pentru părul creț, este recomandată folosirea unui uscător cu difuzor.

Folosește Un Șampon Special pentru Volum

morrocan oil el studio

Îngrijirea părului subțire, fin sau gras este foarte dificilă și necesită tratamente profesionale speciale, în special atunci când vine vorba de redarea volumului. Produsele profesionale sunt mai eficiente pentru că se bazează pe formule speciale pentru îngrijirea tipurilor sensibile de păr.

Un șampon profesional pentru volum creat special pentru tratarea părului fin este SP Volumize, disponibil în magazinul online de produse profesionale El Studio. Prin spălarea frecventă și îngrijirea delicată a firului de păr, acesta capătă rezistență și un volum irezistibil.

O soluție ideală pentru extra volum este șamponul profesional cu ulei de argan Moroccanoil Extra Volume, disponibil la preț special, alături de balsamul din aceeași gamă. Printr-o formulă fără sulfați și paraben, îmbogățită cu keratină, șamponul proteajează părul colorat sau fin și îi redă volumul și luciul sănătos. Balsamul ce conține substanțe nutritive și ulei de argan antioxidant contribuie la redarea volumului și face părul mai ușor de coafat.

Aplică o Mască Profesională pentru Volum

Pentru hidratarea în profunzime a părului și menținerea volumului, este bine ca alături de șamponul special să folosim și o mască de păr pentru volum. Pentru rezultate garantate, vă recomandăm masca profesională pentru păr fin Volumize SP, cu o formulă magică ce fortifică și stabilizează părul din interior. 

Dacă vă confruntați cu un fir de păr deteriorat care are nevoie de îngrijire în profunzime, un produs ideal este masca profesională hidratantă Moroccanoil Light. Uleiul de argan din compoziția sa hidratează părul, în timp ce proteinele vegetale refac elasticitatea părului degradat și poros. Pentru părul foarte fin, o opțiune la fel de eficientă este masca profesională bogată și cremoasă Enrich de la Wella.

Fixează Părul cu Spumă pentru Volum

Pentru îngroșarea firului de păr și păstrarea volumului pentru un timp îndelungat, poți folosi o spumă profesională pentru volum. Spuma Densifique Densimorphose de la Kerastase pătrunde rapid în firele de păr, acționând pentru o densificare vizibilă de la rădăcină. Spuma pentru volum pe bază de ulei de argan Moroccanoil redă părului volum maxim, de la rădăcină și permite fixarea cu ajutorul factorului de memorie.

Alege o Tunsoare care ți se Potrivește

tunsori pentru volum

Orice tip de păr ai avea, tunsoarea și felul în care îți aranjezi părul influențează mult intensitatea volumului. În cazul părului subțire, o tunsoare care te poate avantaja este bobul scurt, mediu sau ondulat, care să ofere iluzia unui fir mai gros. Dacă vrei să îți păstrezi părul lung, îi poți conferi volum cu tunsori în layere, de evitat fiind liniile drepte. Te așteptăm la unul dintre saloanele de frumusețe El Studio ca să îți oferim exact sugestia de care ai nevoie și noul look cel mai potrivit pentru tine.

Pentru mai multe produse profesionale pentru volum, te așteptăm pe magazinul online de produse profesionale El Studio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *