Cum să fii frumoasă, din cap până-n picioare (partea III)

O nouă săptămână, o nouă serie de sfaturi de înfrumusețare oferite, în ultimii 75 de ani, de specialiștii în domeniu. Astfel, după ce am vorbit despre îngrijirea părului și îngrijirea sprâncenelor, a venit rândul să vorbim despre pașii pe care trebuie să îi respectați pentru a avea ochi strălucitori.

Începem seria de astăzi cu sfatul 20/75. Începând cu 1961 și terminând cu 2011, vă oferim nouă sfaturi de îngrijire a ochilor, pe care specialiștii în domeniul frumuseții le consideră nemuritoare. Opiniile acestora, în rândurile care urmează.

-septembrie, 1961: Tratați zona ochilor cu cea mai mare atenție, întrucât este cea mai sensibilă parte a feței. Curățați cu grijă, ștergând ușor, fără presiune.

-martie, 1968: Nu aplicați niciodată mascara pe genele inferioare.

-aprilie, 1971: Când aplicați mascara, aveți grijă ca aceasta să nu ajungă pe pleoape.

-octombrie, 1987: Ochii umflați pot fi tratați prin aplicarea de comprese reci. Mențineți compresa timp de 15 secunde, apoi luați o pauză timp de alte 15 secunde.

-noiembrie, 1990: Atunci când aplicați cremă în zona ochilor, folosiți doar degetul inelar. Spre deosebire de celelalte degete, inelarul nu pune presiune mare pe piele.

-noiembrie, 1992: Înainte de a fi folosit, eyeliner-ul trebuie trecut printr-un strat discret de pudră de aceeași culoare.

-februarie, 2010: Pentru un look mai soft pe timpul zilei, folosiți mascara maro.

-martie, 2010: Deschideți ochii și creionați un contur discret deasupra liniei genelor.

-octombrie, 2011: Fardul de pleoape va rămâne la locul lui, dacă ați aplicat înainte cremă hidratantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *