Cum sa alegi o paleta de machiaj potrivita pentru tine?

Paletele de machiaj sunt unele dintre cele mai cautate produse de infrumusetare in randul femeilor. Paletele ofera o gama larga de nuante de fard de pleoape, fard de obraz sau iluminator, intr-o singura trusa compacta si eleganta. 

Acestea sunt practice si usor de folosit, asa ca fiecare reprezentanta a sexului frumos trebuie sa detina un astfel de produs util. Insa, cum alegi paleta de machiaj ideala pentru tine?  

Citeste randurile de mai jos si afla de la El Studio care este paleta de machiaj profesionala, spre care este indicat sa iti indrepti atentia.  

Palete de machiaj perfecte, in functie de nuanta pielii 

Atunci cand pornesti in cautarea unei truse de machiaj este esential sa tii cont de nuanta tenului tau. Culorile din paleta trebuie sa se potriveasca cu acesta, astfel incat sa obtii make-up-uri de impact.  

  • Ten cu subtonuri roz 

Pielea cu subtonuri calde are nevoie de nuante aramii, care sa puna in lumina nuantele roz ale tenului. Astfel, alege o paleta de machiaj care sa contina mai multe tonuri caramizii. 

  • Ten mediu, bej 

Pielea medie are de obicei nuante calde, fapt pentru care sunt ideale tonurile de auriu si tonurile calde de rosu. Poti obtine machiaje de vis cu ajutorul acestor doua nuante deosebite! 

  • Piele maslinie 

Tenul masliniu ar putea incerca tonuri reci. Poti sa iti indrepti atentia catre nuantele de maro, albastru si negru.  

  • Piele cu subtonuri de maro inchis 

Acest ten are un subton neutru, ceea ce inseamna ca nu este nici cald, nici rece. Daca ai acest tip de ten, fiecare paleta de fard de pleoape este potrivita pentru tine! Incearca-le pe toate! 

Paleta de machiaj, in functie de nuanta ochilor 

Fardurile de ochi au diferite nuante. Este esential sa cunosti informatiile de baza despre acestea, astfel incat sa te orientezi catre culorile de fard ce iti pot scoate ochii in evidenta! 

Ochii caprui si negri sunt cei mai populari. Nuantele visinii sunt cele mai bune pentru acestia, insa daca vrei sa optezi pentru o culoare luminoasa, alege maro deschis. In cazul in care iti doresti sa obtii un machiaj provocator si senzual, opteaza pentru bleumarin.  

Pentru ochii verzi, tonurile aurii si nuantele de piersica accentueaza culoarea ochilor. Astfel, cel mai bine este sa achizitionezi o paleta de machiaj cu nuante nude. 

Cu privire la ochii albastri, acestia au nevoie de nuante de maro si un strop de negru, care reuseste sa intensifice privirea. Altfel spus, pentru zi opteaza pentru tonurile deschise de maro, iar cand vine vorba despre un machiaj de seara, alege un smokey eyes, conceput cu negru intens. 

Aspecte de care sa tii cont, atunci cand alegi o paleta de machiaj noua 

  • Tine cont de colectia de acasa 

Daca mai detii inca trei palete cu nuante neutre, atunci renunta la ideea de a cumpara, din nou, o trusa cu tonuri de bej. Cel mai bine este sa te orientezi catre o paleta cu nuante pe care nu le-ai mai incercat.  

Daca esti indrazneata, orienteaza-te, de exemplu, chiar spre paletele cu tonuri intense de galben, verde, portocaliu si roz. Un machiaj fosforescent poate reprezenta o idee excelenta, in cazul in care te pregatesti sa mergi in club sau la o petrecere.  

  • Pune accent pe calitate 

Alege doar palete de machiaj profesionale, de calitate superioara, care contin farduri pigmentate, usor de aplicat. Paletele ieftine au, de regula, nuante ce se sterg usor de pe pleoape. 

  • Ia in vedere nivelul tau de experienta 

Daca te afli la inceput de drum in domeniul make-up-ului, cel mai bine este sa stai departe de paletele cu nuante inchise. Tonurile de negru si de maro inchis necesita experienta, asa ca sunt ideale pentru make-up artistii profesionisti. 

Astfel, daca iti doresti sa inveti sa te machiezi, alege truse cu nuante de crem, auriu si piersicuta.  

Asadar, tine cont de toate informatiile de mai sus si alege palete de machiaj care sa se plieze perfect trasaturilor si nevoile tale! Doar in felul acesta, iti poti scoate atuurile chipului in evidenta, fara efort! 
In cazul in care te pasioneaza make-up-ul si iti doresti sa inveti de la experti cum trebuie conceput un machiaj de nota 10, programeaza-te la El Studio si observa tehnicile profesionistilor in domeniu. Pe langa o sesiune de make-up, aici poti beneficia de epilare laser si tratament facial in Bucuresti. Altfel spus, in saloanele El Studio gasesti tot ceea ce ai nevoie, pentru a arata impecabil! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *