Cele mai apreciate produse styling pentru o coafura reusita

coafor timpuri noi

Stiai ca multe dintre femei considera ca o coafura impecabila le poate schimba starea de spirit, iar daca parul lor este aranjat, ziua lor este mai buna? One good hair day este de ajuns pentru a-ti transforma cu totul starea unei intregi zile. Iar tot ce iti trebuie pentru o coafura reusita care sa-ti reziste o zi intreaga, sunt cateva produse de îngrijire si styling, cu care sa faci magie.

Produsele de styling sunt principalele ajutoare, daca iti doresti o coafura impecabila care sa reziste intreaga zi. Si, din fericire, avem nenumarate produse de coafat din care putem alege: pudra de volum, fixativ, spuma, gel, ceara, spray de texturizare, sampon uscat, lotiune pentru volum si lista poate continua.

Asa ca, am facut o lista cu cele mai utilizate produse de styling, aproape indispensabile din trusa de coafura a fiecareia dintre noi.

Produse de styling pentru o coafura ca la salon

Oricand ai nevoie de o sesiune de rasfat, iti poti face o programare intr-un coafor profesionist aproape de casa ta. El Studio, cel mai popular coafor din Timpuri Noi, foloseste intotdeauna produse profesionale, destinate exclusiv lucrului in saloanele de infrumusetare.

Stim cat de iubite sunt coafurile realizate intr-un salon profesionist si ca ne-am dori ca in fiecare zi sa iesim din casa, ca si cum doar ce ne-am fi ridicat de pe scaunul de coafor. Insa, doar cu cateva produse profesioniste si cu o ingrijire corespunzatoare a parului, poti avea o coafura de invidiat.

salon coafor

  1. Fixativ sau pudra de fixare – fie ca vorbim de bucle sau coafuri cu volum, aceste produse sunt must-have; foloseste-le intotdeauna atunci cand ai nevoie de o coafura care sa-ti reziste o zi intreaga. Foloseste un fixativ cu uscare rapida pentru a nu avea senzatia de “par incarcat” si pentru rezultate de durata. Ideal ar fi să foloseşti produsul pe toate straturile părului, pentru ca rezultatul să fie cel dorit. Daca il vei folosi numai la suprafata, restul parului isi va pierde din volum.
  2. Spuma de par – este produsul de styling care nu lipseste din trusa de coafura a unei fete. Cu ajutorul acestui produs poti obtine coafuri pline de volum cu fixare de durata. O spuma profesionista combate efectul de electrizare şi ofera parului elasticitate, stralucire din plin si suport pentru orice tip de styling.
  3. Ceara de par – este produsul de care ai nevoie pentru un look finisat. Ceara de par este potrivita tuturor tipurilor de par; iti poti modela cu usurinta coafura dupa bunul plac, asigurand o fixare de durata si stralucire.
  4. Pudra pentru volum – pentru un look perfect doar cu un singur produs. Aplica pudra la radacini iar coafura ta va “prinde aripi”, bucurandu-se de un aspect natural dar plin de volum.
  5. Spray pentru textura – un produs in trendurile produsele de syling, perfect pentru un look natural, dar aranjat. Se recomanda folosirea acestuia pe parul umed, proaspat spalat si uscat partial, pentru acel aspect de beach waves. Cu siguranta vei iubi acest produs!

E indicat sa folosesti intotdeauna produse de styling profesioniste care sa ofere parului un look proaspat şi natural, rezultate de durata si care sa nu-ti deterioreze firul de par.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *