Care sunt tunsori bărbați la modă în 2021

Vrei să faci o schimbare? Îți dorești o tunsoare bărbătească la modă? Trendurile sunt într-o continuă schimbare, iar adesea, mulți bărbați decid să mențină aceleași tunsori, chiar și câțiva ani la rând. De aceea este important să alegi o frizerie bărbați ce îți va putea oferi modele de tunsori de actualitate.

Adevărul este că, deși adesea neglijată, adaptarea tunsorii tale la noile tendințe poate aduce multe beneficii pentru propria imagine, atât personală, cât și profesională. Cheia unei tunsori bărbați constă în a oferi părului tău îngrijirea de care are nevoie, fără a utiliza excesiv produse de specialitate și fără a fi nevoit să te preocupi constant de întreținerea acestuia.

Află în continuare ce trebuie să faci ca să obții tunsoarea ideală și  care sunt tunsorile la modă în 2021:

Informează-te înainte și descrie cât mai bine ceea ce dorești

Comunicarea și pregătirea sunt motivele principale pentru care unii bărbați ajung să obțină întotdeauna tunsoarea perfectă. Să soliciți o tunsoare anume presupune comunicarea în avans cu frizerul tău și să oferi instrucțiuni detaliate. Poți chiar să exemplifici modele de tunsori bărbați cu poze de pe internet.

Acceptă sfaturi și păreri din partea frizerului! Cel ce se ocupă de tunsoarea ta are experiența necesară, cunoaște trendurile actuale și îți poate oferi opțiuni potrivite cu textura, lungimea și densitatea părului tău.

Este util să înveți cum arată dimensiunile diferitor numere de tunsori, care variază de la 0 la  8:

  •  0 însemnând că nu este utilizată o gardă la mașina de tuns, rezultând o tunsoare tip ras;
  • 8 însemnând că este utilizată o gardă ce nu permite decât tăierea superficială a părului.

Astfel, vei ști să explici mai bine ce fel de tunsoare vrei și ce modificări ar trebui să facă frizerul pe parcurs.

Ce tunsori sunt la modă anul acesta?

Ești cu un pas mai aproape de a avea tunsoarea ta ideală. Acestea sunt câteva dintre cele mai populare tunsori masculine, pe care ar trebui sa le iei în considerare înainte de a porni spre salon:

French crop

Deși asemănătoare unei tunsori la modă din anii 50, French crop presupune semnificativ mai puțină întreținere. Această tunsoare relativ scurtă,  cu un mic breton și cu perciuni tunși până la numărul 1, a crescut în popularitate în ultimul an.

Crew

Dacă s-ar putea rezuma 2020 printr-un stil, acesta ar fi. Tunsorile clasice revin la modă, iar aceasta nu este o excepție. Este o tunsoare ideală  pentru bărbați, care este atât minimală, cât și elegantă. Nu numai că emană încredere, dar această tunsoare scurtă este, de asemenea, simplu de întreținut și ușor de coafat.

Undercut

Aceasta s-a dovedit a fi una dintre cele mai versatile și mai aventuroase tunsori cerute adesea, persistând și pe tot parcursul anului 2021. Factorul său distinctiv este diferența de lungime între porțiunea din creștet și perciunii scurți.

Buzz

Poți opta oricând pentru opțiunea drastică, dar mai simplă. Tunsoarea tip buzz nu necesită un întreg process de îngrijire, însă cu siguranță transmite un mesaj puternic.

Este o tunsoare inedită, care te-ar putea diferenția de restul lumii ce poartă frizuri mai complexe și necesită adesea produse de fixare, precum gel, ceară de păr, spray și altele.

Pentru un look modern, sfaturi de grooming și styling al părului, programează-te la frizeria pentru bărbați de la El Studio!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *