Ai ochi albastri? Afla totul despre machiajul ochilor albastri

machiaj ochi albastri

O privire transmite de cele mai multe ori mai mult decat se poate exprima prin cuvinte. De aceea evidentierea privirii prin machiaj este o tehnica de care toate doamnele si domnisoarele se folosesc! Dar ce faci cand ochii tai fermecatori sunt si albastri?! Ochii albastri sunt extrem de frumoși de unii singuri, parca nici nu ai nevoie de un machiaj ca sa-I pui in evidenta! Insa, pentru a face cuceri dintr-o singura privire, e indicat sa te machiezi potrivit incat sa-ti pui in valoare privirea!

 

Ce culori folosim in machiajul ochilor albastri?

Pentru ca ochii albastri au o stralucire aparte, e recomandat ca machiajul folosit sa fie cat mai natural folosind farduri mate. Culorile pe care poti miza intotdeauna ca vine vorba de ochii albastri sunt gri, maro, pamantiu, lila, indigo, piersica, orange, auriu, şi tonurile de roz. Cred ca stii deja ca folosirea nuantelor de albastru nu va face altceva decat sa reduca intensitatea privirii tale si nu o va pune in evidenta. Pentru a-ţi defini privirea alege un eyeliner gri închis, negru sau bleumarin.

Pentru ochii albastri cu tonuri de gri cea mai potrivită nuanţă este un gri deschis, cât mai apropiata de culoarea ochilor, aceasta va scoate în evidenţă albastru din ei. Alte nuanţe potrivite sunt somon, corai şi bej. Şi nuanţele de mov, lila îţi vor evidenţia culoarea. Musai să închei machiajul cu un mascara negru.

Pentru machiajul ochilor albaştri cu irizaţii verzui, nuanţele de violet şi liliac vor accentua nuantele de verde, în timp ce auriul şi nuanţele de cupru vor scoate în evidenţă albastrul şi va ascunde orice irizaţie. Nuanţele de verde şi albastru marin, prună şi tonuri de maro brun sunt potrivite acestor ochi.

Daca aveti ochii cu o nuanţa de baby blue puteti opta cu încredere pentru farduri în nuanţe bronzante, cupru şi cărămiziu.

In principiu, nuantele calde vor contrasta ochii albastri, ceea ce ii face cu adevărat sa iasa in evidenta.

Daca te gandesti care sunt nuantele potrivite si pentru un machiaj de seara, negrul și tonurile fumurii dau profunzime privirii și intensifică și mai mult albastrul irisului.

Acum, ca ai aflat care paleta de culori potrivita pentru ochii albastri, mergi la oglinda si pune-ti ochii in evidenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *