Află ce formă de sprâncene ți se potrivește. Modele pensat sprâncene 2019-2020

Forma sprâncenelor are un rol important asupra înfățișării unei persoane. În funcție de forma sprâncenelor, poți avea un look sexy, sofisticat, inteligent sau copilăresc. Forma sprâncenelor poate echilibra forma feței sau poate ascunde anumite defecte: ochi mici, ochi prea apropiați, ochi prea depărtați.

În cele ce urmează vei afla care sunt formele de sprâncene recomandate și ce tipuri de sprâncene trebuie să eviți. Vei găsi modele de sprâncene pentru femei care își doresc o schimbare de look sau care vor să se îndrepte către specialiști pentru sprâncene perfecte, în tendințe.

Sprâncene recomandate

Pentru că știm cât de important este să obții o schimbare pozitivă, îți punem la dispoziție informații care să te ajute să oferi sprâncenelor tale forma corectă. Forma sprâncenelor merită toată atenția și nu trebuie neglijată.  Tipurile de sprâncene și avantajele lor:

Sprâncene formă rotundă – acestea îndulcesc înfățișarea și echilibrează trăsăturile mai dure; sprâncenele rotunde sunt recomandate persoanelor cu barbie ascuțită sau cu structura osoasă proeminentă.

Sprâncene formă arcuită – acestea sunt sprâncenele perfecte, conferind feminitate și delicatețe. Sprâncenele arcuite se aseamănă mult cu cele ascuțite, însă sunt mult mai elegante. Avantajul lor constă în faptul că se potrivesc oricărei fizionomii; specialiștii recomandă sprâncenele arcuite persoanelor care au ochi mici.

Sprâncene formă plată – sunt potrivite femeilor cu față alungită sau acelor persoane care își doresc un look natural. Acest tip de sprânceană se recomandă femeilor care, în mod natural, au sprâncene subțiri.

Sprâncene în formă de S, potrivite persoanelor cu față pătrată.

Există, bineînțeles și forme de sprâncene pe care trebuie să le eviți: sprâncenele foarte pensate, sprâncenele în formă de virgulă, sprancenele semilună, sprâncenele triunghi, sprâncenele depărtate și drepte, sprâncenele descendente.

El Studio te ajută să dai sprâncenelor tale forma perfectă

Știm că sprâncenele corect pensate îți pot schimba fizionomia. De aceea, te invităm să descoperi avantajele pe care specialiștii noștri ți le pun la dispoziție, cu orice vizită în saloanele de înfrumusețare El Studio. Vei fi încântată de oferta completă de servicii cosmetica Bucuresti. Alege saloanele El Studio pentru servicii la standarde înalte!

Multitudinea serviciilor în cosmetică / pensat / modele sprâncene in tendințe fac din saloanele El Studio locul preferat de răsfăț al doamnelor.

Fă-ți o programare acum la El Studio Titulescu!

Un comentariu la „Află ce formă de sprâncene ți se potrivește. Modele pensat sprâncene 2019-2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *