7 trucuri de hairstyling care te vor face să arăți impecabil

De multe ori, nu îți trebuie mai mult de 5 minute pentru ca părul tău să capete un aspect îngrijit. Iată câteva trucuri simple pe care le poți folosi de acum înainte atunci când îți aranjezi părul:

 

#1. Atunci când îți ondulezi părul cu placa, începe de la mijloc, nu de la vârfuri. Astfel, buclele tale vor dura mult mai mult.

 

#2. Pentru ca periile tale funcționeze așa cum trebuie, curăță-le cu atenție. După ce ai eliminat toate firele, lasă-le într-un vas cu apa și șampon, apoi șterge-le cu un prosop curat. Vei simți diferența!

 

#3. Ai vrut mereu să vezi cum îți stă cu breton, însă nu ai avut niciodată curaj să îți faci? Un ponytail făcut așa cum trebuie îți va da bretonul fake, temporar, pe care să îl porți doar atunci când vrei tu.

#4. Agrafele clasice de păr se pot transforma în accesorii cool de păr, cu design modern. Iată cum:

original-grid-image-8028-1383248023-33

#5. O clamiță purtată în mijlocul unui ponytail îl va ridica și îți va conferi mai mult volum. Acum nu mai e nevoie să recurgi la extensii sau metode complicate pentru volum.

 

#6. Dacă ai nevoie de puțin mai mult volum sau nu îți place părul foarte drept, folosește spumă de păr profesională, apoi usucă-ți părul cu un difuzor. Pe lângă valuri foarte elegante, acest truc îți va face părul să strălucească întreaga zi.

 

#7. După ce ieși din baie, tamponează ușor părul cu un prosop în loc să îl freci. Astfel, firele nu se vor mai despica atât de ușor, iar părul tău va avea un aspect mai sănătos.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *