6 sfaturi pentru un machiaj de primăvară perfect

Primăvara este momentul oportun să începi să porți machiaje fresh și colorate. Există diverse idei pentru un machiaj de primăvară, iar acum că a venit acest anotimp, este momentul să le pui în practică.

Continuă să citești pentru a afla ce se poartă în acest sezon!

Machiaj de primăvară: sfaturi si recomandări

Acest anotimp este oportun culorilor stridente și look-urilor fresh și luminoase. Astfel, dacă vrei să te bucuri de un machiaj perfect, ține cont de sfaturile de mai jos.

1. Look luminos

Optează pentru un machiaj de primăvară luminos. Alege un fond de ten cu acoperire mică și evită-le pe cele cu finish mat. Astfel, fața ta va avea o strălucire naturală și subtilă. Evită și folosirea pudrelor pentru a nu anula aspectul minimalist al machiajului. În același timp, hidratează bine pielea înainte de a te de cu fondul de ten. Aplica o cremă hidratantă și chiar și o bază de machiaj pentru a minimiza porii de pe ten.

2. Fard de obraz colorat

Primăvara este momentul perfect să îți aplici un blush colorat pe obraji. Astfel, vei obține un look tineresc și vei da impresia de ten hidratat. Pentru a crea un efect de lifting, poți aplica fardul mai sus pe pomeți și chiar și pe tâmple.

3. Iluminator

Pentru a oferi un aspect și mai fresh tenului tău, folosește iluminator. Acesta trebuie aplicat în cele mai înalte zone ale feței, precum pomeții, tâmplele, nasul și deasupra buzei superioare. Ține cont de faptul că trebuie să alegi un iluminator cu particule de sclipici cât mai fine pentru a oferi un aspect cât mai natural machiajului. 

4. Pune accent pe sprâncene

Scoate în evidență sprâncenele într-un mod natural. Evită desenarea acestora într-o formă dură. Optează pentru umplerea golurilor cu un creion subțire, desenând firele lipsă. În același timp, folosește un gel de sprâncene transparent pentru a le da un efect „ciufulit”. Astfel, te poți bucura de o formă intactă a acestora pe tot parcursul zilei.

5. Fard de ochi colorat

Profită de acest anotimp și folosește farduri colorate pentru ochi. Poți alege culori îndrăznețe, precum galben, roz, albastru sau verde. Dacă ți se pare prea mult, optează pentru culori pastelate sau sclipici. Poți completa look-ul cu o linie de tuș la fel de colorată.

6. Luciu de buze

Luciul de buze nu se va demoda niciodată, iar pe timpul primăverii este modul perfect de a crea un look complet. Poți alege un gloss transparent sau nuanțe translucide de roz sau portocaliu. Dacă îți faci griji că ți se va lipi părul de acesta, partea bună este că acum există variante de produs cu un finish lucios care nu este lipicios. 

În cazul în care ai un eveniment și dorești un machiaj de primăvară special, dar nu ai dexteritatea necesară, poți apela la un salon de înfrumusețare. Acolo te poți bucura de experiența unui profesionist care știe exact cum poate să creeze look-ul potrivit. Aruncă o privire pe lista de prețuri de pe site și fă-ți o programare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *