5 modele unghii de Revelion 2022 – Tu pe care le alegi?

 Revelionul este un moment unic in an, pe care este bine sa-l astepti intr-un mod cat mai special. De aceea, pe langa pregatirile cu masa dintre ani, este important sa te gatesti si sa te aranjezi pana la cel mai mic detaliu.  

Astfel, atat imbracamintea trebuie aleasa cu mare grija, cat si manichiura e de dorit sa fie realizata ca la carte, intr-un salon de infrumusetare. Noi te ajutam cu cateva idei de modele de unghii de Revelion 2022, astfel incat sa arati impecabil in aceasta noapte magica. 

Modele de unghii de Revelion 2022 din care sa te inspiri 

  • Unghii colorate 

Esti o persoana extrovertita si optimista? Atunci lasa sa se vada aceste calitati prin intermediul unghiilor. Alege sa-ti faci o manichiura cu doua nuante vesele, astfel incat noul sa intampini noul an cu multa energie pozitiva.  

Poti alege, exact ca in imaginea atasata, o nuanta de roz si una de mov. In cazul in care iti displac aceste culori, alege alte doua care sa te faca sa te simti excelent. 

  • Unghii nude 

In cazul in care iti doresti un model de unghii de Revelion 2022 care sa se potriveasca la orice tip de imbracaminte, alege o nuanta de crem. Aceasta manichiura versatila este perfecta pentru femeile care isi gasesc greu vestimentatia potrivita pentru noaptea dintre ani. 

Astfel, daca nu stii ce look sa adopti de Revelion, alege aceasta idee de manichiura, astfel incat sa o poti purta cu usurinta, indiferent de nuanta hainelor.  

  • Unghii negre 

Iti doresti un look cat mai stilat si elegant cu ajutorul caruia sa intorci toate privirile? Atunci acest model de unghii de Revelion 2022 este pentru tine.  

Opteaza pentru orice ton de negru, deoarece aceasta culoare emana rafinament si finete. In plus, se combina usor cu toate articolele vestimentare din garderoba, asa ca reprezinta o alegere potrivita atat pentru Revelion, cat si pentru celelalte zile ale anului.  

  • Unghii stralucitoare 

Un alt model de unghii de Revelion 2022 potrivit este acesta. Opteaza pentru o nuanta stralucitoare, care sa te scoata din anonimat in aceasta seara magica.  

In cazul in care alegi o vestimentatie monotona, formata, de exemplu, dintr-o rochie neagra simpla si o pereche de cizme uni, atunci aceasta manichiura reprezinta alegerea ideala pentru tine. Adauga o pata de culoare look-ului prin intermediul acestei manichiuri sclipitoare. 

  • Unghii aurii 

Auriul este mereu la moda, asa ca daca vrei sa porti o manichiura in voga, opteaza pentru aceasta idee. Aceasta se potriveste perfect cu o paleta larga de culori, asa ca iti permite sa alegi atat un outfit monocromatic, cat si unul colorat si jucaus. 

Mergi intr-un salon de manichiura si simte-te rasfatata, in timp de un specialist te ajuta sa obtii manichiura mult dorita.  

In concluzie, inspira-te cu incredere din ideile de unghii de Revelion 2022 de mai sus, astfel incat sa arati fabulos in noaptea dintre ani si sa ai o stare excelenta de spirit. Este important sa pasesti in noul an cu multa incredere in tine si cu zambetul pe buze, asa ca alege o manichiura care sa te reprezinte. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *