5 modele de unghii de toamna 2022 ca sa fii in pas cu moda!

Unghiile joaca un rol important in aspectul fizic general, asa ca acestea trebuie sa fie mereu impecabile. Poarta manichiuri care sa te reprezinte si care sa te faca sa te simti bine, insa  poti sa iti indrepti atentia si catre unghiile tematice, de sezon.

Sezonul rece si-a facut simtita prezenta, asa ca poti sa alegi sa porti cateva manichiuri de toamna, astfel incat sa fii in pas cu moda si cu sezonul in curs. Daca nu ai inspiratie in acest sens, analizeaza cu atentie variantele de unghii de toamna 2022 de mai jos.

Propuneri de unghii de toamna 2022, ideale pentru toate gusturile 

  • Unghii in 3 culori 

Daca esti o fire nonconformista, care adora sa iasa din tipare cu fiecare ocazie, acest model de manichiura este pentru tine. Trebuie doar sa alegi cateva nuante de toamna, cu ajutorul carora sa dai viata unghiilor.  

Poti sa alegi, precum in imaginea de mai jos, o nuanta de verde, una de maro si alta de crem, astfel incat sa obtii o manichiura usor de purtat si de asortat.  

  • Unghii in 2 nuante 

In cazul in care pui mare pret pe creativitate si originalitate, este bine sa iei in vedere aceasta idee de manichiura de toamna. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi doua nuante preferate, cu ajutorul carora sa-ti colorezi unghiile intr-un mod aparte.  

Mergi intr-un salon de manichiura si alege sa-ti faci o mana cu o culoare, iar cealalta cu un ton vesel si cald. De exemplu, poti face mana stanga cu un nuanta placuta de verde, iar mana dreapta cu o varianta frumoasa de portocaliu.  

In acest fel obtii o manichiura de toamna cu un aspect impresionant! 

  • Unghii visinii simple 

O alta idee de unghii de toamna 2022 este sa folosesti visiniu. Aceasta culoare este specifica toamnei si este la mare cautare in fiecare an, in acest sezon.  

Prin urmare, daca iubesti unghiile uni, alege sa porti aceasta nuanta deosebita, versatila si eleganta.  

  • Unghii cu model de frunza 

Frunzele reprezinta laitmotivul toamnei, asa ca poti sa desenezi un astfel de element pe una dintre unghii. Alege o nuanta superba de verde, maro sau galben pentru baza manichiurii si adauga o frunza pictata pe unghia degetului inelar, de exemplu. 

Aceasta este una dintre ideile de unghii de toamna 2022 perfecte atat pentru zilele petrecute la birou, cat si pentru iesirile in oras alaturi de prietene. 

  • Unghii cu buline 

Bulinele sunt chic si au puterea de a adauga un plus de finete oriunde se regasesc. De aceea, daca vrei sa iti indrepti atentia catre una dintre cele mai sofisticate manichiuri de toamna din 2022, ia in vedere acest model.  

Coloreaza trei unghii cu o varianta calda de portocaliu, galben sau auriu, iar pentru celalalte doua unghii opteaza pentru un ton subtil de alb. Pe cele doua unghii albe alege sa pictezi buline negre, astfel incat sa obtii o manichiura spectaculoasa. 

Acum ca ai aflat care sunt cele mai iubite unghii din toamna anului 2022, mergi la salon si opteaza pentru una dintre ideile de mai sus. Fii in pas cu moda indiferent ca este vorba despre haine, par sau manichiura! 
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *