5 tunsori pentru bărbați care vor fi mereu în trend

Printre primele lucruri pe care cineva le observă la tine este părul. Modul în care îl tunzi și aranjezi spune multe despre tine și despre stilul tău personal. Astfel, este important să alegi coafuri bărbați care să îți exprime perfect personalitatea și care îți vor impresiona într-un mod plăcut cunoscuții.

Ai vrea să încerci o coafură nouă dar nu știi ce să alegi? Îți venim în ajutor cu câteva sugestii de coafuri pentru bărbați care nu se vor demoda niciodată, sunt ușor de întreținut și avantajează orice formă a feței.

1. Tunsoare franțuzească

Una dintre cele mai populare tunsori bărbați, care a trecut cu brio testul timpului, este tunsoarea franțuzească. Aceasta este recomandată pentru orice formă a feței și în special pentru bărbații a căror păr începe să se rărească în partea din față deoarece lungimea puțin mai mare a bretonului poate ascunde anumite defecte.

Această coafură are marele avantaj că nu este nevoie să îți aranjezi părul constant, poți merge la sală sau la piscină și părul va arăta mereu bine, fără să folosești gel, ceară sau fixativ. O dată la aproximativ trei săptămâni este recomandat să mergi la frizerie pentru o reîmprospătare a tunsorii.

2. Buzz Cut

Tunsoarea Buzz Cut se numește așa datorită zgomotului pe care mașina de tuns îl face atunci când îți tunzi părul foarte scurt. Deși se numără printre acele coafuri bărbați care sunt populare de câteva decenii, tunsoarea este recomandată celor care au o formă frumoasă a capului deoarece acesta va fi foarte vizibil.

Înainte de a alege orice coafuri pentru bărbați, este important să apelezi la un hairstylist cu experiență care îți va recomanda o tunsoare potrivită pentru forma feței, a capului și care ține cont și de stilul tău.

3. Tunsoare până la umeri

Cauți coafuri bărbați păr creț? Atunci tunsoarea până la umeri este pentru tine. Stilistul îți poate recomanda ori o tăietură dreaptă sau chiar în scări dacă vrei să te bucuri de mai mult volum și dinamicitate.

Pentru acest tip de coafuri bărbați, cea mai grea parte va fi să îți lași părul să crească până la lungimea dorită. Sigur va exista un moment în care te va deranja modul în care arată și vei dori să îl tunzi. Pentru a evita acest lucru, încearcă să îți setezi ca scop lungimea dorită și să nu te lași influențat de decizii de moment.

4. Păr dat pe spate

Părul dat pe spate a devenit popular prima oară în anii 1920, iar de atunci s-a păstrat în top și este încă una din cele mai cerute coafuri bărbați în 2021. Acest tip de tunsoare este indicat pentru părul drept deoarece cel cu textură va fi mai greu de dat pe spate cu gel.

Pentru a obține această coafură, părul trebuie tuns mai scurt pe părți și la spate și apoi să existe o trecere graduală spre partea superioară a capului, unde părul va fi mai lung. În fiecare zi trebuie să usuci părul spre spate și să aplici o cantitate mică de gel pentru a-l fixa pe poziție.

5. Cărare pe o parte

Dacă ești în căutarea unor tunsori moderne bărbați, stilul cu cărare pe o parte este foarte versatil și potrivit pentru orice tip de păr și formă a feței. Apelează la un stilist cu experiență deoarece este una din cele mai complicate coafuri bărbați de realizat.

După ce te speli pe cap, aplică prima oară produsul de stilizare (gel sau ceară, în funcție de susținerea de care ai nevoie) și apoi folosește un pieptene pentru a crea cărarea dorită.

Pentru a te asigura că alegi coafuri bărbați care sunt potrivite pentru tine, apelează la o frizerie barbati de încredere, unde stiliștii cu experiență nu doar că îți vor recomanda o tunsoare ci te vor și ajuta cu sfaturi pentru întreținerea și aranjarea părului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *