4 moduri prin care iti poti face bucle fara ondulator sau placa

Buclele te pot ajuta sa obtii look-uri dichisite, ideale pentru petreceri, diferite intalniri sau chiar si pentru viata de zi cu zi, cand iti doresti sa atragi atentia intr-un mod placut. 

Daca ai parul drept in mod natural si iti doresti cateva bucle fara ondulator, ai ajuns in locul potrivit! El Studio iti prezinta cateva sugestii prin care poti sa-ti ondulezi parul, fara sa-l deteriorezi in vreun fel.  

Metode prin care sa te bucuri de bucle fara ondulator sau placa 

Esti curioasa sa afli cum poti obtine bucle fara ondulator?  

Sa incepem! 

1.Impletituri stranse

Spala parul, usuca-l cu ajutorul unui prosop si realizeaza o coada impletita, foarte stransa. Lasa parul sa se usuce in voie peste noapte sau timp de cateva ore, dupa care desprinde-l si bucura-te de bucle versatile.  

Poti purta aceste bucle intr-un mod simplu, cu parul lasat lejer pe spate. Daca iti doresti sa personalizezi coafura, adauga o clama de par cu perle sau o bentita stralucitoare.  

Aceste bucle sunt ideale atat pentru outfit-uri compuse din rochii elegante, cat si cele ce includ camasa, pantaloni din piele sintetica si pantofi stiletto.  

2. Coc strans

Spala parul, sterge-l si hidrateaza-l cu ajutorul unui ulei special, dupa care prinde un coc strans in zona cefei. Aceasta este o alta modalitate prin care poti obtine bucle fara ondulator. Cu ajutorul acesteia poti sa beneficiezi de bucle rebele, nedefinite, dar chic.  

In cazul in care iti doresti un plus de efect, poti sa imparti parul in doua jumatati egale, orizontale. Partea de sus prinde-o intr-un coc, iar cea de jos las-o pe spate. Este o idee de coafura care poate fi purtata cu tricouri, blugi si sandale cu toc. 

3. Cocuri mici

Vrei o care sa duca usor catre stilul afro? Atunci ai de urmat acesti pasi simpli:

a. Spala parul si usuca-l foarte putin;

b. Imparte podoaba capilara in mai multe suvite subtiri, pe care sa le rasucesti cat mai bine;

c. Prinde-le cu ajutorul unor elastice de dimensiuni mici si pune-te la somn.

Dimineata desprinde parul si lasa buclele sa-ti indulceasca trasaturile fetei intr-un mod special. La final, trece usor cu degetele prin ele, ca sa le oferi volum.  

Acestea sunt singurele lucruri pe care este necesar sa le faci, astfel incat sa beneficiezi de bucle afro, cu foarte putin efort.  

In cazul in care consideri ca este destul de complicat sa faci acest lucru acasa, apeleaza cu incredere la ajutorul unui salon de infrumusetare.  

4.  Bentita elastica 

Ai in casa o bentita elastica pentru par, pe care o porti la antrenamentele sportive? Poti sa o utilizezi si pentru a concepe bucle fara ondulator.  

La fel ca in cazurile anterioare, spala parul inainte de a pune in practica urmatorii pasi. Apoi, asaza bentita pe cap, dupa care rasuceste tot parul in interiorul acesteia. Asigura-te ca podoaba capilara este bine fixata, astfel incat fiecare suvita sa se onduleze cat mai frumos.  

Dormi in acest fel, iar dimineata desprinde parul si profita de o coafura eleganta si sofisticata, pe care o poti obtine si intr-un salon coafor

In concluzie, este destul de usor sa creezi bucle fara ondulator. Ai nevoie de putina rabdare si indemanare, insa cu putin exercitiu poti reusi sa pui in practica aceste metode, in doar cateva minute.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *