4 culori de păr pe care trebuie să le încerci în toamna 2021

4 culori de păr pe care trebuie să le încerci în toamna 2021

Toamna este anotimpul schimbărilor, mai ales în materie de culoarea părului. Vara nu este cel mai fericit sezon pentru firele de păr, din cauza căldurii acestea se deshidratează și culoarea devine mai ternă de la razele de soare și de la vizitele dese la piscină.

În schimb, toamna este momentul perfect să acorzi o atenție sporită părului. După câteva tratamente de îngrijire bine-meritate, te poți răsfăța și cu o schimbare de look la un salon coafură unde experții îți vor recomanda cea mai potrivită culoare pentru tine.

Iată care sunt cele mai cool culori de păr pentru toamna 2021:

1. Șuvițe care să îți încadreze fața

Vrei să ai un look luminos care nu necesită foarte multă întreținere? Atunci acest tip de șuvițe sunt alegerea potrivită pentru tine. Cu ajutorul unor porțiuni de păr mai deschise față de restul părului poziționate în jurul chipului vei obține o coafură plină de volum.

Atunci când mergi la un salon de coafură, specifică ca șuvițele să înceapă pierdut din rădăcină astfel încât totul să arate natural. Mai mult, această schimbare va arata bine și atunci când ai părul prins în coadă.

2. Blond cald

Culoarea părului trebuie aleasă mereu în funcție de subtonul pielii, astfel dacă ai un subton rece, alegi o culoare rece, iar dacă ai un subton cald, o culoare caldă. În acest moment, în tendințe predomină un blond cald, natural.

Specialiștii de la salon coafură îți vor recomanda cea mai bună nuanță în funcție de tonul tău, dar look-ul final ar trebui să includă atât șuvițe mai deschise, cât și mai închise astfel încât trecerea de la rădăcini la partea vopsită să arate cât mai natural.

3. Culori uniforme

Multe femei optează pentru ombre sau șuvițe care nu pornesc de la rădăcină deoarece li se pare că este nevoie de mai puțină întreținere în acest mod. Dar și o culoare uniformă pe toată lungime poate fi ușor de întreținut doar prin vopsirea rădăcinilor la o distanță de aproximativ patru săptămâni, în funcție de cât de repede crește părul.

În special dacă alegi o nuanță apropiată de cea naturală (brunet dacă părul tău este șaten), rădăcinile crescute nici nu se vor observa. În plus, vizita la un salon coafura va dura foarte puțin.

4. Brunet espresso

După ani la rând în care erau la modă doar culorile deschise, toată lumea își dorea blond platinat sau balayage, brunetul se întoarce în sfârșit în tendințe. Pentru referință, te poți uita la pozele cu Meghan Markle și părul ei ciocolatiu.

Brunetul puternic avantajează orice tip de ten atât timp cât alegi nuanța potrivită. Dacă ai subton rece, alege un negru închis, chiar cu nuanțe de albastru, iar dacă ai subtonul cald, alege un șaten închis, cu șuvițe ciocolatii sau roșii.

Orice schimbare alegi să faci în această toamnă, îți recomandăm să alegi un salon coafură de încredere, unde specialiștii de la coafor vor folosi produse de calitate și îți vor sugera o culoare nouă potrivită pentru tenul tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *