Sfaturile El Studio pentru alegerea salonului potrivit

slide-1

Unora le place să își bea cafeaua din același loc, în fiecare dimineață. De ce? Pentru că astfel, ei au garanția că gustul cafelei va fi mereu cel pe care și-l doresc. Rutina are și ea un rol important. Obișnuința ne direcționează mereu spre lucrurile și locurile care ne-au marcat printr-un sentiment de confort, ușurință și plăcere. În acest sens, atât femeile cât și bărbații tind să își aleagă un salon de înfrumusețare la care să se întoarcă cu regularitate. Iată sfaturile și criteriile noastre pentru alegerea salonului care te reprezintă:

 

1. Locația salonului

Evident, locația unui salon este unul dintre cele mai importante criterii când vine vorba de alegerea acestuia. În primul rând, zona în care este situat salonul trebuie să fie ușor accesibilă, în funcție de locul de muncă și locuința clienților. Este important de menționat că saloanele situate în zonele centrale ale orașului au mai multe șanse de a dispune de un echipament mai performant și de servicii de calitate mai înaltă, însă, aceasta nu este o regulă.

 

2. Serviciile pe care vi le oferă

Chiar dacă un salon face o treabă excelentă când vine vorba de coafura sau tunsoarea ta, este posibil ca serviciile pe care le oferă să nu includă restul nevoilor clientului. Asigură-te că în momentul în care pășești în salon, aceștia îți pot pune la dispoziție o gamă variată de servicii. De asemenea, promoțiile oferite reprezintă un avantaj.

 

3. Consiliere din partea salonului

Un salon de înfrumusețare pe care merită să îl alegi, trebuie să dispună de experți care să îți poată da sfaturi legate de îngrijire, înfrumusețare, tratamente, etc. Clienții pot veni cu întrebări și curiozități pe care aceștia trebuie să fie în măsură să le clarifice. De asemenea, un personal bine pregătit va fii în măsură sa le propună clienților produse concepute special pentru problema lor.

 

Saloanele El Studio sunt plasate în cele mai influente puncte ale orașului. Verifică-ți locația și găsește salonul cel mai apropiat de tine. Te așteptăm cu servicii complete, personal cu experiență și un mediu la care o să dorești să te întorci cât mai des. De asemenea, am deschis noul nostru salon în zona Piața Victoriei! Programează-te la numărul de telefon 0213118340.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *