Ziua Porților Deschise la El Studio Titulescu – O zonă gratuit pentru toți cei care își doresc să testeze cea mai eficientă metodă de epilare cu laser

El Studio te invită la o zi specială de răsfăț și frumusețe. Marți, 17 octombrie, salonul din Șos. Nicolae Titulescu va găzdui „Ziua Porților Deschise” dedicată epilării cu laser, oferind  oportunitatea celor care doresc să descopere beneficiile acestui ritual, să testeze unul dintre cele mai performante aparate de epilare din România.

Această tehnologie revoluționară de epilare aduce un nou nivel de eficiență și confort în procesul de eliminare al părului nedorit. Aparatul de epilare cu laser folosit la El Studio utilizează o putere impresionantă de 2000W și timpuri de expunere între 10-100 ms, asigurând o îndepărtare eficientă și rapidă a părului.

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestui aparat este sistemul său de răcire avansat, menținând o temperatură de până la -16 grade Celsius, ceea ce face ca tratamentul să fie nu doar eficient, ci și extrem de confortabil, eliminând riscurile de iritații sau arsuri.

Epilarea cu laser oferă și o versatilitate impresionantă, cu trei lungimi de undă diferite pentru a se potrivi oricărui tip de păr sau nuanță de piele. De la 755nm pentru părul subțire sau blond, 808nm (standardul de aur pentru toate tipurile de păr) până la 1064nm, ideal pentru pielea bronzată sau tenul mai închis, această tehnologie poate trata cu succes o gamă largă de cerințe.

Rezultatele se văd imediat, iar beneficiile nu se limitează doar la eliminarea părului nedorit. Epilarea cu laser stimulează, de asemenea, fermitatea pielii, ajutându-vă să obțineți un aspect mai tânăr și mai sănătos. În plus, elimină complet riscul apariției firelor de păr sub piele, ceea ce înseamnă că veți avea o piele netedă. Unde mai pui că elimină și aspectul neplăcut al foliculitei!

Acest tratament este potrivit pentru orice perioadă a anului și poate fi realizat cu succes chiar și pe pielea bronzată. Indiferent de zona corpului pe care dorești să o tratezi, epilarea cu laser la El Studio Titulescu îți oferă o soluție de înfrumusețare de lungă durată și rezultate imediate.

Dacă vrei să experimentezi această tehnologie de ultimă generație și să afli mai multe detalii despre acest ritual benefic pentru piele, de la specialiști, El Studio din Șos. Nicolae Titulescu, nr.14 te așteaptă cu brațele deschise, marți, 17 octombrie. Cu o combinație de putere, eficiență și confort, vei descoperi că frumusețea este la îndemâna ta,  într-un mod mai ușor și mai rapid ca niciodată.

www.laser.el-studio.ro

***

Participarea la acest eveniment se face doar pe baza înscrierii la El Studio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *