Wella Elements vine la El Studio Style cu surprize

In anotimpul cald este recomandat ca parul sa fie lasat ca sa se usuce singur. Daca vrei ca parul tau sa isi pastreze stralucirea, sa aibe volum si sa ii imbunatatesti textura trebuie sa respecti cateva reguli simple pe care le-am aflat de la expertii El Studio Style.

Foloseste dupa fiecare spalare balsam sau o masca care sa iti protejeze parul si sa-ti descurce mai bine parul inca din aceasta etapa. Pentru a-ti descurca parul foloseste un pieptan cu dintii grosi si foarte rari pentru ca parul ud se rupe mult mai usor decat cel uscat.

Dupa orice baie incearca sa iti tii parul cat mai mult in prosop pentru ca acesta iti va usca parul pe jumatate si podoaba ta capilara va avea mai putin de suferit. Nu-ti usca nicioadata parul atunci cand din el se scurg inca siroaie de apa.

Cel mai indicat este sa iti usuci parul pe portiuni. Aceasta operatiune este un pic mai ampla, dar numai asa vei avea un volum maxim. Mai intai fa o carare pe mijloc, de la frunte spre ceafa si inca doua pe laterale.

Pentru a creea protectia, dar totodata stralucirea de care are nevoie cel mai bine este sa montezi acel dispozitiv care tranforma jetul circular de aer cald intr-unul liniar. Incearca sa pozitionezi uscatorul de par sub sectiunea de par de uscat si usuca parul de la radacina spre varf si nu invers. Acest lucru iti va inchide cuticulele si elimina aspectul de par electrizat.

Daca vrei un plus de ingrijire pentru parul tau, poti apela cu incredere la noua gama Wella Elemnts.

Wella Elements este prima linie de produse de ingrijire pentru par Wella Professionals fara sulfați, parabeni și coloranți artificiali, oferind de zece ori mai multa keratina de protecție .

Sulfații, parabenii si colorantii artificiali sunt ingrediente sigure pentru îngrijirea părului și au fost testate. Cu toate acestea, unii oameni preferă să le evite. Prin urmare, expertii Wella Professionals au dezvoltat Elements ca o alternativă pentru persoanele care doresc o îngrijire a părului premium și vor sa se adapteze la un stil sănătos de viata.

Gama Elements a fost inspirata din natură . Keratina, în calitatea sa de componentă principală a părului, este o proteină care acționează ca blocul de protecție a parului.

Te asteptam cu placere in saloanele noastre de la Lujerului pentru povestea completa a gamei Elements si o surpriza eleganta pentru tine!11270223_840387196026564_5766029765899391487_o

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *