Vrei sa schimbi coafura par mediu? 3 factori de care sa tii cont

coafura-par-mediu

Vrei sa te bucuri de o coafura par mediu care sa straluceasca si sa-ti puna in evidenta trasaturile? Atunci trebuie sa ajungi la El Studio, locul unde parul tau va avea parte de o sesiune complete de rasfat.

Cu cat ai mai multa grija de parul tau cu atat acesta va arata mai bine si tu vei fi mult mai multumita de modul in care arati.

Tot ce trebuie sa stii despre o coafura par mediu

E timpul pentru o schimbare? Daca ai ales sa apelezi la serviciile unui coafor trebuie sa stii cum trebuie sa arate rezultatul final. Parul tau are nevoie de o ingrijire adecvata si pentru asta trebuie sa te lasi pe mainile unor specialisti.

Ori de cate ori ne gandim la coafuri pentru par mediu ne gandim la o coafura care iti pune trasaturile frumoase in evidenta. Iata cati factori de care trebuie sa tii cont atunci cand optezi pentru o coafura par mediu.

Nu opta pentru o schimbare prea drastica

Nu este recomandat sa faci o schimbare majora in ceea ce priveste stilul coafurii. Daca vrei sa iti inchizi culoarea parului atunci este recomandat sa alegi doar o nuanta sau doua mai inchise, astfel incat impactul sa nu fie atat de mare. O coafura par mediu trebuie sa ti se potriveasca si sa iti aduca in primul rand o schimbare in bine.

Fa o schimbare pe lungimea parului

Poti avea parte de tunsori moderne mai usor decat crezi. Daca iti vei tunde parul, atunci vei ramane placut surprinsa sa vezi schimbarea de care ai parte. Efectul de scari iti poate oferi un aer tineresc si te poate face sa te simti mai atragatoare. Nu pastra aceeasi lungime a parului deoarece schimbarea nu va fi sesizabila si tu nu vei fi pe deplin multumita de rezultate.

Daca esti adepta schimbarilor radicale atunci iti poti tunde parul mai scurt astfel incat chipul sa iti fie evidentiat frumos.

Nu opta pentru aceeasi coafura mai mult timp

Daca alegi sa porti acelasi stil al coafurii ani la rand, s-ar putea ca aceasta sa ti para plictisitoare la un moment da. Asa cum ai observat, trasaturile fetei se pot schimba de la o varsta la alta, asa ca de-a lungul timpului si coafura ta trebuie sa fie schimbata in functie de cum acestea se schimba, dar si de noile tale preferinte in materie de hairstyling. Radacinile parului trebuie sa fie vopsite in mod regulat daca vrei sa ai parte de o imagine tanara si atragatoare. Incearca sa adopti coafuri simple par mediu care sa iti puna trasaturile in evidenta si care sa te faca sa te simti mai increzatoare in fortele tale proprii.

El Studio este salonul de care ai nevoie

Cu siguranta ai nevoie de un salon de infrumusetare precum El Studio care sa iti ofere rezultatele pe care le doresti. Ai nevoie sa te lasi pe mana unor profesionisti care sa se ocupe de parul tau in intregime si care sa iti ofere rezultatele pe care le doresti.

Ne găsești oriunde în București, fă-ți o programare azi la El Studio Timpuri Noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *