Vopseaua nu acopera firele albe? Iata cateva explicatii

Odata cu trecerea timpului, firele albe incep sa-si faca aparitia. Femeile sunt cele care se afla intr-o continua cautare a vopselelor de par care sa acopere complet, firele albe. Dar ce se intampla atunci cand vopseaua Wella nu acopera firele albe? Iata cateva explicatii.

Un proces de colorare poate esua in acoperirea firelor de par albe, din mai multe motive. Se poate ca din combinatia facuta de stilist sa lipseasca bazele speciale din Wella Koleston, pentru acoperirea parului alb.

De asemenea, este posibil ca timpul de actiune alocat procesului de colorare sa nu fi fost suficient pentru structura parului. Insa, in rare cazuri, este posibil ca structura parului sa nu fie compatibila cu anumite nuante de vopsea, in general, nuante speciale, nenaturale, care nu au putere de acoperire a firului de par alb sau grizonat. In astfel de cazuri, stilistul este in masura sa faca o combinatie care sa includa un pigment ce actioneaza ca fixator pentru pigmentul special.

Pentru doamnele care intampina probleme in procesul de colorare a parului , va asteptam la unul din saloanele El Studio profesionale, unde stilistii nostri va pot face o evaluare personalizata si va pot oferi sfaturi pentru ca in viitor, rezultatul colorarii sa fie conform asteptarilor.

 

Vizitati site-ul nostru pentru a face o programare intr-unul din saloanele El Studio sau pentru a afla detalii despre locatiile si serviciile noastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *