Trend report: se poarta parul GRI!

Albastru, verde, gri sau galben fosforescent sunt cele mai in voga nuante de par ale anului, celebritatile din intreaga lume fiind cele care au dat startul acestor trenduri.

Parul gri nu este apanajul femeilor trecute de o anumita varsta, care accepta incaruntirea ca pe o etapa normala a procesului de imbatranire; parul gri este un statement pe care doar cei mai inovatori dintre trendsetteri aleg sa il faca, iar cel mai adesea, rezultatul intriga si fascineaza in egala masura.

Chiar daca schimbarile nu sunt intotdeauna un lucru usor de facut, posibilitatea de a te putea reinventa periodic prin look-ul pe care il adopti poate fi una dintre cele mai mari placeri pe care noi cei de la El Studio ti le putem oferi, iar parul gri este o tendinta care merita toata atentia noastra.

El Studio te invita sa descoperi unul dintre cele mai edgy trenduri in materie de hairstyling din ultimii ani: parul vopsit in nuante de gri!

Nuantele de gri sunt de obicei asociate cu inaintarea in varsta, cand majoritatea femeilor sunt obsedate sa isi pastreze aspectul tanar pentru cat mai mult timp. Este nevoie doar de un stop de imaginatie a specialistilor de la El Studio pentru a descoperi intregul spectru al unui par gri, irizatiile perlate, reflexiile arctice si versatilitatea nuantei, care pot conferi tonurilor de gri calitatea de a permite atat interpretari classy cat si unele diametral opuse, in stil grungy.

Pontul hair stylistilor El Studio: Poarta o nuanta de gri auriu, daca ai pielea deschisa la culoare!

gray pink-short-side-part-haircut-for-short-hair rs_634x1024-141106125301-634.ellie-goulding-gray-hair.ms.110614

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *