Tratamente faciale profesionale vs. tratamente faciale acasa

In timp ce ingrijirea tenului acasa este accesibila si convenabila, variantele de tratamente faciale profesionale sunt concepute cu produse premium. Esteticienii dispun de produse mult mai bune, fata de ceea ce poate fi gasit in mod normal in comert. 

Fara indoiala iti poti ingriji pielea acasa, insa, pentru ca tratamentele sa se desfasoare in mod ideal, este recomandat sa apelezi la metodele potrivite, cu care doar un specialist te poate ajuta. 

Diferentele dintre tratamentele faciale de acasa si cele profesionale 

In cazul in care ai cerut o oferta tratamente faciale, iar aceasta  ti se pare costisitoare, este bine sa afli ce beneficii ofera sedintele la salon, fata de cele efectuate acasa, pentru a lua cea mai buna decizie. Vezi aici dacă variantele de tratamente faciale profesionale sunt avantajoase si de ce.   

a. Tratamente faciale profesionale 

  • Experienta 

Specialistii in ingrijirea pielii au cunostinte adecvate cu privire la ceea ce este potrivit pentru tine, in functie de tipul tau de piele. De asemenea, detin o gama extinsa de produse din care sa aleaga solutiile ideale tie. Astfel, nu exista sanse ca pielea sa sufere diferite efecte adverse, in urma unor sedinte de tratamente faciale profesionale in salon. 

  • Rezultate imediate 

Imediat dupa ce ai beneficiat de un tratament facial  de exfoliere, de exemplu, poti observa cum pielea ta capata un aspect stralucitor si luminos. Acest tip de efect se poate mentine pe o perioada lunga de timp. 

  • Constientizare 

O intalnire cu un profesionist in domeniul frumusetii te poate ajuta sa intelegi care sunt produsele de care tenul tau are cu adevarat nevoie, pentru a arata bine. In lipsa unor informatii de specialitate, este posibil sa cheltui banii pe creme si lotiuni nepotrivite pielii tale. 

b. Ingrijirea pielii la domiciliu

  • Accesibilitate

Cine ar dori sa rateze sansa de a-si ingriji tenul cu mai multe tipuri de creme si solutii, astfel incat aceasta sa fie stralucitoare si luminoasa pentru cat mai mult timp? Poti opta pentru diverse lotiuni pentru rutina de acasa, la preturi mici, astfel incat sa elimini petele pigmentare si porii dilatati, de exemplu.  

Insa, ca sa te bucuri de rezultate maxime, este necesar sa faci intai cateva tratamente faciale profesionale in salon, carora sa le mentii efectele cu ajutorul produselor din comert. Rutina de acasa trebuie sa sustina procedurile din salon, pentru a te bucura timp indelungat de tenul mult dorit.

  • Efort minim 

Iti poti mentine tenul frumos si tanar cu ajutorul unui ser cu vitamina C utilizat in fiecare dimineata si a unui retinol folosit seara, inainte de culcare. Nu uita sa aplici pe parcursul zilei si un SPF! 

In cazul in care alegi si un tratament la salon efectuat in mod regulat, poti diminua produsele ce trebuie folosite zilnic. In acest fel poti avea nevoie doar de SPF, care sa protejeze pielea de razele ultraviolete. 
 

In concluzie, un tratament facial profesional ofera o multime de avantaje de care este indicat sa profiti si tu! Programeaza-te la El Studio si rasfata-te, in timpul in care tenul tau se bucura de cele mai bune servicii de ingrijire. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *