Top reguli de aur pentru un par sanatos

par sanatos

Toate ne dorim un par frumos si sanatos, asa ne inchipuim ca il avea Ileana Cosanzeana. Dar un par frumos si stralucitor necesita ingrijire corespunzatoare si protectie impotrica factorilor daunatori. Parul tau este suspus la numerosi factori exterior care il pot deteriora in timp: umiditate, căldură, mineralele din apă, raze ultraviolete, coafura aleasă, stres, etc.

Incearca sa nu iti neglijezi podoada capilara, asa ca inainte de a fi prea târziu, incepe un program de reconstrucție a firului de par si de hidratare. Este adevărat: în sezonul rece, parul nu mai este expus agresiunilor majore ale soarelui, dar provocarea de a avea un păr puternic și sănătos rămâne.

 

Reguli pentru un par sanatos

 

  1. Pieptanare si aranjarea parului sunt cele mai bune prietene ale parului tau – prima regula pentru un par sanatos este pieptanarea acestuia o data pe zi. Iti recomandam sa folosești o perie cu peri naturali și să te piepteni încet, cu delicatețe, pentru a nu afecta rădăcinile firului de păr.
  2. Spalarea acestuia corespunzator – dar nu mai des de 2-3 ori pe saptamana, pentru ca astfel riscam sa deterioram si mai tare firul de par. Pentru o ingrijire corecta trebuie sa folosim produse potrivite tipului nostru de par
  3. Nu uita de balsam si de tratamente leave-in – daca vrei să ai un păr sănătos, moale și strălucitor. Ai grija sa aplici balsamul doar la varfuri, nu si pe scalp. După ce te speli pe cap, aplică balsam pe toată lungimea părului (evită rădăcinile si lasă-l să acţioneze în jur de cinci minute.
  4. Evita uscarea parului cu ajutorul uscatorului. Dar daca nu il poti aranja altfel, incearca sa folosesti o temperatura medie a dispozitivului, deoarece caldura excesiva si puternica dauneaza firului de par
  5. Hidratarea parului cu tratamente speciale – toate tratamentele de păr, fie că sunt pentru hidratare ori pentru reparare cu proteine, trebuie aplicate cu regularitate pentru menținerea beneficiilor acestora.
  6. Regenerarea parului – Un păr sănătos își menține aspectul dacă este tuns o dată la 3 luni. Astfel, scapi de vârfurile deteriorate și nu îți mai faci griji în privința aspectului neplăcut pe care îl au acestea. Pentru un par sanatos e recomandat sa apelezi din cand in cand si la ajutorul specialistilor. Intr-un coafor profesionist, vei avea parte de o ingrijire speciala a parului

Urmează aceste sfaturi și trucuri pentru a avea un păr mult mai sănătos. La El-Studio vei avea parte de ingrijire corespunzatoare. Vino intr-un coafor El-Studio in Bucuresti si iti oferim cele mai bune sfaturi pentru parul tau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *