Top 6 trenduri de frumusete pentru 2023

Finalul lui 2022 este aproape, asa ca a venit momentul sa te pui la curent cu principalele trenduri de frumusete din 2023. Daca te numeri printre persoanele care pun accent pe aspectul fizic si pe ingrijire, atunci acest articol este pentru tine. 

Afla din randurile de mai jos care sunt tendintele de beauty pentru anul ce urmeaza, astfel incat sa stralucesti in fiecare luna.  

Trenduri de frumusete pentru 2023 

  1. Sprancene periate si fixate cu gel  

Sprancenele joaca un rol elementar in orice machiaj, deoarece reusesc sa puna in evidenta trasaturile fetei. 

Daca in trecut se foloseau farduri pentru conturarea acestora, in 2023 focusul se muta asupra creioanelor ce traseaza cu precizie fire de par si asupra gelurilor de fixare. Pentru a fi in pas cu noile trenduri de frumusete din 2023, trebuie sa perii sprancenele spre frunte, dupa care sa le fixezi cu ajutorul unui gel transparent.  

2. Gene intoarse si priviri patrunzatoare 

In cazul in care te-ai saturat sa-ti intorci genele cu ajutorul rimelului, in 2023 poti sa te orientezi catre un ondulator din metal. Renunta la clasicele si multiple rimeluri din portfarduri si achizitioneaza un ondulator compact si usor de folosit, pe care sa-l porti in geanta, oriunde mergi. Cu ajutorul acestuia, obtii privirea mult dorita in doar cateva secunde. 

3.Carare pe o parte pentru coafuri de impact 

Daca pana de curand s-a purtat cararea pe mijloc, trendurile de frumusete din 2023 sustine faptul ca cea pe o parte revine in forta.  

Astfel, ai nevoie de un pieptene cu dinti fini, care sa te ajute sa concepi cararea perfecta. Dupa ce reusesti sa asezi toate firele de par, foloseste un fixativ de calitate, pentru a te bucura ore intregi de o coafura in voga. 

Prin urmare, chiar daca mergi la birou, la teatru sau la o petrecere, alege coafuri care sa prezinte carare pe o parte a capului. In cazul in care urmeaza sa participi la un eveniment festiv, mergi intr-un salon de infrumusetare si opteaza pentru o coafura de seara, care sa tina cont de acest trend.  

4. Nuante de cupru pentru podoabele capilare ale femeilor 

In 2022, tonurile de cupru au fost cele mai solicitate in toate saloanele El Studio si nu numai. De aceea, aceasta culoare in voga continua sa fie pe placul femeilor si in 2023.  

Prin urmare, daca iti doresti o schimbare de look in anul ce urmeaza, alege o nuanta de cupru care sa iti scoata cat mai frumos trasaturile in evidenta. Aceasta culoare deosebita reuseste sa accentueze ochii albastri, de exemplu.  

5. Alb laptos pentru manichiuri chic 

In cazul in care adori unghiile cu aspect natural, atunci 2023 este alaturi de tine! In acest an se poarta la intensitate maxima nuantele de alb laptos, asa ca ai toate motivele pentru care sa optezi pentru manichiuri de acest fel. 

6. Mezoterapie pentru ten lipsit de riduri 

Daca pana acum s-a optat mult pentru injectarile cu botox, cu scopul de estompare a ridurilor de la nivelul fetei, in 2023 mezoterapia se afla pe primul plan.  

Astfel, daca iti doresti sa beneficiezi de un tratament revolutionar, ce reuseste sa elimine ridurile fine, sa hidrateze in profunzime pielea si sa reduca petele pigmentare, mergi intr-un salon de cosmetica, precum El Studio. Aici poti avea parte de un astfel de proces realizat intr-un mod profesional, deoarece expertii din saloanele El Studio detin numeroase cunostinte in domeniu, menite sa te ajute sa ai un ten impecabil si frumos.  

In concluzie, ia in vedere toate aceste trenduri de frumusete pentru 2023, pentru a arata formidabil pe parcursul intregului an.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *