Top 5 idei de unghii cu gel de primavara – Alege-ti preferatele!

Primavara aduce cu sine multa culoare, voie buna si prospetime, asa ca reprezinta momentul potrivit in care sa dai un restart manichiurii. Altfel spus, renunta la nuantele inchise si la modelele de iarna si incepe sa te orientezi catre culorile vesele, ce exprima bucuria acestui anotimp frumos.

In cazul in care esti lipsita de inspiratie cu privire la modelele de unghii cu gel de primavara, iti oferim aici cateva variante. Alege-ti preferatele si mergi intr-un salon de manichiura, pentru a te bucura de un rezultat in ton cu noul sezon al anului. 

Iata care sunt acestea: 

  • Unghii multicolore 

Atunci cand te gandesti la unghii cu gel de primavara este posibil sa-ti vina in minte mai multe nuante pastel. Daca nu te poti hotari asupra uneia, atunci adauga-le pe toate pe unghii, pentru a obtine o manichiura indrazneata si cool. 

Astfel, la fel ca in imaginea atasata, poti alege aceste tipuri de culori, cu ajutorul carora sa obtii un rezultat wow! 

  • Unghii cu buline 

Ce spui de un model cu buline colorate? Daca iti doresti o manichiura versatila, pe care sa o poti purta fara probleme la toate tipurile de tinute, atunci aceasta este varianta perfecta pentru tine! 

Alege o baza nude, dupa care orienteaza-te spre cateva culori tari, cu ajutorul carora sa adaugi un plus de personalitate manichiurii. De exemplu, poti alege albastru, roz, portocaliu si verde. 

  • French galben 

Adori french-ul, dar te-ai saturat de modelul clasic, realizat cu alb? Atunci indrazneste sa fii altfel in acest anotimp! Alege un ton neon de galben, astfel incat sa iesi din anonimat fara efort.  

Chiar daca in mod general unghiile french au forma patrata, poti sa alegi atat balerina, cat si stiletto, fiindca se vad la fel de bine! 

  • Unghii lila 

In cazul in care iubesti unghiile uni, fara modele, indreapta-ti atentia catre o nuanta care sa te duca cu gandul la frumusetea florilor specifice acestui anotimp. De exemplu, poti sa alegi un ton de lila, la fel ca cel al zambilelor.  

O astfel de manichiura poate fi purtata atat la serviciu, cat si in timpul liber, asa ca reprezinta o idee foarte buna!  

  • Unghii cu model floral 

Bucura-te de frumusetea primaverii atat prin intermediul zilelor insorite, cat si cu ajutorul unei manichiuri specifice.  

Astfel, alege o nuanta de roz pudrat pentru degetul mare, aratator si cel mic si una de alb cu care sa colorezi celelalte unghii ramase. Pentru ca manichiura sa fie una perfecta si potrivita acestui anotimp, deseneaza cateva flori pe unghiile albe. Manichiura este gata!  

Aceasta varianta de unghii cu gel de primavara este foarte feminina si eleganta, asa ca poart-o cu zambetul pe buze! 

In concluzie, alege una dintre aceste idei de unghii cu gel de primavara, pentru a fi in ton cu tendintele. Pune accent pe felul in care arata manichiura ta, mai ales daca iti doresti aparitii impecabile, care sa intoarca toate privirile. O femei stilata si dichisita ofera atentie tuturor detaliilor ce concep look-uri de neegalat. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *