Tendințe în 2022 pentru balayage păr scurt

Balayage este o tehnică ce îți va armoniza trăsăturile fetei și care te va pune în valoare. Cel mai important aspect este să îndrăznești să ieși în evidență. Este o tehnică care impresionează prin naturalețea de care dă dovadă si prin nuanțele plăcute.

Ce implică această tehnică și care sunt tendințele pentru balayage păr scurt

Termenul „balayer”  înseamnă „a matură” sau „a picta”. Tehnica balayage s-a născut la Paris în anul 1970 pentru a indica modul în care culoarea este aplicată în par, după care aceasta a fost răspândită în Statele Unite.

Este o tehnică de vopsire liberă a părului. Vopseaua este aplicată manual pe par, mai exact ca o pictură și îi va oferi acestuia o tranziție naturală, treptată, fără a avea linii evidente sau dure.  Cu ajutorul acestei tehnici se va realiza o evidențiere graduală și naturală.

Toate acele persoane care își doresc să aibă parte de o nouă coafură pot încerca această tehnică atât de renumită. Tehnica Balayage se poate realiza doar de personalul salonului pentru ca rezultatul final să fie unul perfect din mai multe puncte de vedere.

Dacă vei alege să optezi pentru tehnica Balayage atunci te vei bucura de un par superb luni la rând.

Cele mai populare tendințe de balayage pentru păr scurt

Balayage blond miere

Pentru părul scurt, un balayage blond miere este mai mult decât perfect. Îl vei putea obține cu cea mai mică ușurință la salon și îți va îndulci trăsăturile feței. Părul blond cu tonuri medii cu o nuanță mai deschisă va adauga un plus de profunzime aspectului tău fizic.

Balayage deep brown

Părul balayage deep brown este recomandat pentru toate acele persoanele care au parul scurt. Șuvițele mai deschise se poartă pe părul natural închis la culoare. Este o coafură intensă care îți va pune în valoare trăsăturile.

Balayage castaniu

Dacă ai părul șaten atunci poți oricând opta pentru un balayage castaniu. Acesta va arată minunat pe o baza închisă la culoare și îți va oferi un aspect fizic de invidiat. În plus, vei obține acele șuvițe mai deschise cu cea mai mică ușurință.

Balayage caramel

Balayage-ul caramel este cu siguranță o coafură perfectă pentru persoanele care au părul scurt. Dacă ai o tunsoare în scări atunci acest tip de balayage îți va încadra fața și îți va pune în valoare trăsăturile calde.

Întreținerea părului după folosirea tehnicii balayage

Tehnica balayage este una naturală și nu va mai fi necesar să mergi săptămâni la rând la salon pentru a întreține părul proaspăt vopsit.  Balayage-ul este mai puțin nociv ca vopsitul clasic al părului. Acesta implică doar crearea cu ajutorul unei pensule a unor tonalități mai deschise.

Faptul că îți vei vopsi părul balayage îi va oferi un aspect natural iar trecerea dintr-o nuanță în alta nu va mai fi atât de puternică.

Balayage-ul nu dăunează părului tău și te poți folosi de aceasta tehnică pentru a avea parte de un aspect fizic perfect.  Nu trebuie să uiți să folosești balsamul de păr pentru a avea un păr mai catifelat.

La El-studio vei găsi de fiecare dată echipa de profesioniști de care ai nevoie. Acesta este un salon coafură Victoriei unde vei gasi de fiecare dată cele mai bune servicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *