Sfaturi pentru un păr mai strălucitor

Nu e de mirare că părul tern, uscat și deteriorat nu se află pe lista preferințelor nimănui. Cu toate acestea, obiceiurile nesănătoase precum decolorarea agresivă, folosirea excesivă a ustensilelor de styling, produsele de îngrijire nepotrivite sau alimentația nesănătoasă afectează orice podoabă capilară. Din fericire există soluții pentru un păr mereu sănătos, fericit și strălucitor. Cum îl poți avea? Află câteva trucuri pe acestă temă de la hairstiliștii El Studio Style în rândurile de mai jos.

Cunoaște-ți părul și scalpul

Atâta timp cât nu știi ce tip de păr și scalp ai, nu poți folosi produsele potrivite de îngrijire. Cum poți afla aceste lucruri? Te îndemnăm să lași specialistștii să iți pună acest”diagnostic”. Ei au pregătirea și cunoștințele necesare pentru a face aceste lucruri.

Folosește un șampon de curățare

Șamponarea în exces poate uneori să elimine acele uleiuri naturale, care au menirea de a-ți păstra părul sănătos și puternic. Prin urmare, ori de câte ori simți nevoia să îi dai un refresh, te îndemnăm să folosești un șampon care să curețe blând, fără să estompeze din culoare.

Hidratează din plin

Pielea strălucește atunci când o dai cu cremă, corect? La fel se întâmplă și cu părul tău când primește produsele potrivite de îngrijire. Te sfătuim să nu ocolești produsele bogate un uleiuri extrase din avocado sau măsline; acestea vor netezi părul și vor împiedica deteriorarea vârfurilor sau electrizarea acestora. Un păr mai puțin poros și vârfurile sănătoase sporesc strălucirea părului, garantat!

Investește în uleiuri de păr de calitate

Dacă vrei să repari părul din exterior spre interior, folosește un ulei light, cu extract din argan de preferință, care să nu încarce. Câteva picături aplicate zilnic pe firul de păr fac minuni. Și ai să vezi lucrul acesta chiar de la prima aplicare.

Folosește peria de păr care ți se potrivește

Nu e tocmai o plăcere să descurci un păr neascultător, care se încurcă foarte ușor, la cea mai mică adiere de vânt sau când treci mâna prin el, corect? Ei bine, o perie de păr potrivită sau un pieptene bun te vor ajuta să treci mai ușor peste acest prag. Ele iți vor netezi părul și îl vor împiedica să se mai rupă. Iți recomandăm dacă ai părul mai des să folosești un pieptene cu dinții mai rari, sau o perie rotundă, care iți va ușura procesul de uscare, atunci când folosești și foehnul din dotare.

Folosește mai rar ustensilele de styling

Oricât de mult ai încerca,  acasă nu poți folosi într-un mod sănătos o placă de păr sau un foehn, la fel ca la salon. Căldura excesivă degajată de acestea și manevrarea lor necorespunzătoare, sigur iți vor afecta strălucirea pletelor, tocmai de aceea este ideal să lași specialiștii să facă aceste lucruri pentru tine. Dacă totuși ai îndemănare, te sfătuim să nu uiți de produsele cu protecție termică, pe care să le folosești cu sfințenie de fiecare dată când vrei să își usuci sau să îți stilizezi părul. Te învățam și un truc pentru mai multă strălucire, după ce ți-ai uscat părul, folosește și funcția de aer rece a foehnului. Ea te va ajuta să dai forma finală și să mai adaugi un plus de strălucire. 

Dacă vrei să personalizezi rutina ta de îngrijire a părului te poftim să testezi formula Kerastase Fusio Dose Booster din saloanele El Studio Style. În doar 5 minute tratezi nevoile  acestuia și ai parte de un rezultat mai sănătos și strălucitor. Până la finalul lunii iunie ai un preț special la acest serviciu și îl poți testa în locațiile El Studio din Unirii, Timpuri Noi, Floreasca, Titulescu, Mihalache și Dristor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *