Rasfata-te de Paste la saloanele El Studio!

Fiecare femeie care a pregatit masa de Paste ar trebui ca dupa atata munca, sa se rasfete cu o vizita la saloanele El Studio! Orice tratament de infrumusetare ridica moralul oricarei cliente.

Inainte de Pasti te invitam sa te rasfeti cu o coafura perfecta!

Parul reprezinta cel mai important element din tot ce inseamna fashion. De ce? Pentru ca este singurul lucru care ramane neschimbat dupa ce te-ai demachiat, ti-ai schimbat hainele, te-ai trezit a doua zi.

Si pentru ca este decisiv in definirea personalitatii tale. O imagine reusita pe termen lung depinde de o coafura corecta, de o hranire adecvata a firului de par. Profesionistii de la Saloanele de frumusete El Studio iti spun un mic truc de care poti profita inainte de Pasti: Atunci cand parul isi pierde stralucirea, unul dintre trucurile rapide si la indemana este vopsitul, acesta actionand ca o infuzie de lumina si sclipiri. Moleculele de culoare aduc un plus de substanta si astfel firul capata greutate. Parul fin si subtire devine ferm, iar la coafat, volumul se obtine mai usor.

Vopsitul cu produse profesionale ascunde firele albe si te ajuta sa schimbi nuanta parului dupa pofta inimii. La culoarea naturala, expertii de la El studio vor aduce cateva tonuri mai calde sau mai reci, in functie de ceea ce te avantajeaza, si astfel vor obtine o nuanta care te va scoate in evidenta.

Stilul ombre de vopsire a parului a luat cu asalt moda inca de anul trecut, si a ramas in tendinte mai ales in zona satenului. Prin urmare, daca te-ai plictisit de nuantele obisnuite de saten, si vrei sa ii oferi parului tau o nota mai solara, mai apropiata de frumusetea verii, incearca degradeul ombre: jumatate din par (incepand cu radacina) trebuie sa fie saten, coborand cu nuante din ce in ce mai deschise spre varfuri, pana la blond pai.

Iepurasul de Paste iti poate aduce o schimbare de look! Un amestec interesant intre nuante de roscat cu nuante de blond, blondul capsuna pare sa fie din ce in ce mai iubit, inlocuind cu succes blondul clasic cu care ne-am obisnuit. Desi este mai greu de intretinut, aceasta culoare are o calitate exceptionala, care o face demna de luat in seama: nu poate trece neobservata. Asa ca, daca vrei sa fii in centrul atentiei, daca vrei ca parul tau sa fie cu adevarat feminin si senzual, vino la El Studio pentru culoarea potrivita!

El Studio va doreste PASTE FERICIT!

Paste Fericit!tn5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *