Preturi pentru manichiura in Bucuresti

preturi pentru manichiura in Bucuresti

Manichiura este unul dintre cele mai importante aspecte ce ne caracterizează pe noi ca femei. Primul lucru pe care îl facem atunci când facem cunoștință cu o nouă persoană este acela de a ne prezenta, de a întinde mână. În acel moment, mâinile noastre reprezintă cartea noastră de vizită și, implicit, și manichiura ne recomandă. Ne dorim să găsim servcii de calitate superioară la prețuri accesibile. Atunci când este vorba despre preturi pentru manichiura in Bucuresti, noi avem soluția ideală. El Studio îți pune la dispoziție o gamă variată de servicii pentru ca manichiura și pedichiura ta să fie impecabile. De la o simplă inrigire a unghiei și până la manichiuri cu gel sau semipermanente, unul dintre cele 9 saloane El Studio se va ocupa de tot ce îți dorești.

La El Studio ai cele mai bune preturi pentru manichiura în Bucuresti

• Manichiură cu ojă Opi 25 lei
• Pedichiură cu ojă Opi 32 lei
• Unghii tehnice tips Opi 110 lei
• Aplicare ojă semipermanentă 50 lei

Pașii pentru o manichiura perfectă

Pentru că ne dorim ca experiența ta să fie una perfectă, ne place să ne pregătim clienții anterior programării făcute. De accea, vă punem la dispoziție informații cu privire la procesul pe care îl implică o manichiură la El Studio. O manichiură sau pedichiură cu ojă Opi implică următorii pași: dacă este cazul, se îndepărtează oja veche; se înmoaie cuticulele pentru câteva minute, iar apoi acestea se îndepărtează. În funcție de preferințele clientei, se aplică ojă Opi, lăsându-se apoi la uscat pentru un timp. În casual în care ai optat pentru manichiură semipermanentă sau unghii tehnice, după curățarea unghiei este necesară și o degresare a acesteia pentru o prindere mai bună a gelului/ ojei semipermanente. Ulterior, se aplică culoarea dorită. Gata, ai obținut o carte de vizită completă și, în același timp, beneficiezi și de cele mai bune preturi pentru manichiura in Bucuresti.

De ce este important să îți faci o rutină din a te programa la manichiură?

Ne folosim mâinile constant pentru a munci, găti, face curățenie etc, deci este foarte important să le îngrijim corect dacă vrem să fie îngrijite iar unghiile și pielea din jur să fie cât mai sănătoase.

Pe lângă cel mai recunoscut beneficiu al manichiurii, relaxarea pe care ți-o oferă o ședință de îngrijire a unghiilor, acest procedeu are multe alte beneficii precum:

Stimularea circulației sanguine

O ședință de manichiură obișnuită implică mai multe proceduri: exfoliere, hidratare, tratarea cuticulelor, dar mai ales un masaj relaxant la mâini. Acest masaj nu doar că va relaxa mușchii foarte des folosiți de la mâini dar va încuraja și circulația sanguină și va îmbunătăți mobilitatea încheieturilor.

Îngrijirea unghiilor

Mâinile noastre sunt expuse zilnic la o multitudine de factori externi care le pot afecta într-un mod negativ. Dacă îți faci o rutină din a merge la manichiură te asiguri că elimini celule de piele moartă și încurajezi regenerarea celulară. Astfel, mâinile tale vor arăta mereu îngrijite!

Relaxare

Uneori ai nevoie de câteva momente de relaxare care să te ajute să uiți de stresul de peste zi. La manichiură ai ocazia perfectă să uiți de griji și să te bucuri de experiența plăcută din saloanele noastre. Pentru cele mai frumoase modele de unghii, apelează la cel mai îndrăgit salon de manichiură București, El Studio!

Vino la unul dintre cele 9 saloane El Studio!

Poziționate în locuri centrale, saloanele El Studio te așteaptă să te bucuri de cele mai frumoase clipe de răsfăț, alături de o echipă grozavă! Tu ți-ai făcut programare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *